2777
2789
عنوان

کنکور تجربیی بچه ها لطفا

115 بازدید | 14 پست

بچه ها من میخام برا 1401 کنکور تجربی بدم اول گفتن باید کامل متن کتاب خوند بعد بریم سراغ کتاب تست ولی طبق تحقیقاتی که خودم انجام دادم😎فهمیدم فقط زیست و شیمی رو باید تقریبا قبل کتاب تست کتاب مدرسه رو قورت بی فیزیک و ریاضی از کتاب تست شذوع کنی بهتر متوجه میشی البته من اینطورم به نظر شما هم درسته؟ یا فیزیک ریاضی هم مهمه کتاب مدرسه

پروفم دخترمه😍برا عاقبت بخیریش یه صلوات بفرستین💞💞

مگه کنکور ۱۴۰۱ تموم نشد؟؟؟!!🤔

در زندگی یاد گرفتم: با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند😏با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند🙄از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود😏و تنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم🙄و سه چیز را هرگز فراموش نمیکنم:۱-به همه نمیتوانم کمک کنم۲-همه چیز را نمیتوانم عوض کنم۳-همه من را دوست نخواهند داشت(فدای سرم😊)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه گلم اشتباه نوشتم منظورم1402 بود حالا نظرتون لطفا؟ 

ریلصی باید کتاب رو هم خوند یه رتبه برتری بود گفت اول کتاب رو میخوندم بعد درس نامه بعد تست ، تست و تست خیلی باید واسه ریاضی تست زد

ریلصی باید کتاب رو هم خوند یه رتبه برتری بود گفت اول کتاب رو میخوندم بعد درس نامه بعد تست ، تست و تس ...

اخه من اصلا هیچی از ریاضی سردرنمایرم حتی کتاب مدرسشو نخریدم اصلا نمیتونم ریاضی بزنم تو کنکور

پروفم دخترمه😍برا عاقبت بخیریش یه صلوات بفرستین💞💞
1402البته

خسته نباشی کنکوری

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

کتاب درسی عملا کوفت نداره که یاد بگیری 

درس نامه رو بخون 

تستارو بزن ، سوالای تشریحی هم اگه کنکور قراره شرط معدل بشه حل کن

هر جا مشکل داشتی از معلم بپرس یا فیلم ببین 

بعد برو تمرینای کتاب رو حل کن محض اینکه ایده های کتاب رو هم ببینی چی بوده