2777
2789
عنوان

به شوهرم مشکوکم😐

331 بازدید | 17 پست

سلام دوستان.... من چون از شوهرم خیانت دیدم به شدت بهش مشکوکم، اصلا اعتماد ندارم بهش، با این که نزدیک 2سال از اون ماجرا میگذره اما من هنوزم بهش شم دارم مدام میگم بازم میخواد بهم خیانت کنه، چیکارکنم 😐🤔😥

چࢪا مث خودتون ࢪفتاࢪ میکنم بہتون بࢪ میخوࢪہ?¿:/

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا همون موقع ک خیانت دیدی جدا نشدی ؟ اگ احساسی تصمیم نمیگرفتی الان فکرت باز بود

نمیتونستم، چون هم دوستش دارم و هم خودش پشیمون بود، تنبیه شد اما... من بازم نمیتونم باورش کنم. 

نمیتونستم، چون هم دوستش دارم و هم خودش پشیمون بود، تنبیه شد اما... من بازم نمیتونم باورش کنم. 

خب اگ الان فقط مشکوکی 

و یقین نداری باهاش بشین حرف بزن 

با این فکرا فقط خودت عذاب میکشی

خب اگ الان فقط مشکوکی  و یقین نداری باهاش بشین حرف بزن  با این فکرا فقط خودت عذاب میکشی

حرف هم باهاش زدم اما هرچی اون میگه من دیگع باور ندارم، بخدا خودمم دیگه خسته شدم 😥نمیدونم چیکار کنم 

نمیخوام تو دلت و خالی کنم اما یه خاطره از خواهر دوستم میگم خواهر دوست من توی فرودگاه با آقای متاهلی آشنا میشه و بعد یک ماه صیغه اش میشه ۹ ماه باهم بودن زن آقا میفهمه دعوا و جنگ میشه آخرش خانم آقاهه میگه باید خونه رو به نامم کنی بریم محضر جلو چشم خودم اون دختره هم صیغه شو فسخ کنی آقاهه خونه رو میزنه به نام زنش (خیلیییی پولدار بود کارخونه داشت) با زنش و اون دختره میرن محضر که صیغه رو باطل کنه دختره (حالا هی ام میگم دختره مطلقه بود ها)میگه وقتی وارد محضر شدیم من زودتر رفته بودم دیدم آقا و خانم دارن میان بعد آقاهه پشت سر زنش اینجوری برام بوس میفرستاد اینجوری😗😗😗میگه روم و برگردوندم و رفتیم تو امضا کردیم و خطبه طلاق خونده شد و من سریع زدم بیرون تا اینجای مطلب و داشتید؟

الان پنج ساله باز باهم هستن ولی اینبار اونقدر حرفه ای که زن آقاهه متوجه نشده چون یه بار مچش و گرفته خبره شده و من درست پنج ساله که به هیییییییچ مردی روی زمین اعتماد ندارم 

پ.ن:حالا من اینا رو از کجا میدونم با جزئیات خود خواهر دوستم تعریف کرد برام 

ببین فکر کن مرده خونه رو زد به نام زنش این دختره هم صیغه شو باطل کرد تعهد داد به زنش دو ماه بعد دوباره اومد اینو صیغه کرد و همچنان باهاش در ارتباطه

سن خواهر دوستم ۳۵ سال آقاهه عنتر ۵۹ یا ۶۰اینا حالا دقیق نمیدونم ولی همچین چیزی بود 

حرف هم باهاش زدم اما هرچی اون میگه من دیگع باور ندارم، بخدا خودمم دیگه خسته شدم 😥نمیدونم چیکار کنم& ...

حالِ الانت رو درک میکنم عزیزم 

برید پیش یه مشاوره کار بلد 

شاید اون بلد باشه آرومت کنه