2777
2789

😍😍🥰🥰🥰

خانم آن نیست که جانانه ودلبر باشد                                     خانم آن است که باب دل شوهر باشد   (

بگین منتظریم 

اسی تاپیک خوبی زدی

🎯در تلاش برای رسیدن به اهدافم هستم 🎯 باید بتونم به این اهدافم برسم  ناامیدی دری از درهای شیطان است پس هیچ وقت ناامید نشید و به اهداف و مسیراتون ادامه بدین و دست از تلاش نکشیداین امضا رو هدیه میدم به خودم و همه آدم های امیدواری که با اینکه حالشون بده ولی همچنان به زندگی ادامه میدن و یک راهی رو برای پیشرفت و رسیدن به خواسته‌هاشون پیدا می‌کنن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

می‌شه یه نفر از30سالگی شروع کنه کار کردن رو؟؟  اگه آره چه کاری؟

چرانشه هیچ کاری نشد نداره انشالله که دوستان شاغل بیان وجواب بدن به امیدمستقل شدن تموم زن های ایرانی

خانم آن نیست که جانانه ودلبر باشد                                     خانم آن است که باب دل شوهر باشد   (
می‌شه یه نفر از30سالگی شروع کنه کار کردن رو؟؟  اگه آره چه کاری؟

من ۳۰ سالم بود رفتم سرکار. البته آشنا داشتم اداره دولتی کار میکنم

میشه برای اینکه زودتر ی ازدواج موفق داشته باشم برام صلوات بفرستید.  ممنون
پول حلال منظورشونه

باور کردی😐

بروپایین                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   مرسی  حالا برو بالا

خانمای گلی که آیفون دارید، من اپل آیدی میسازم با قیمت مناسب 

خیلی دنبال کارم ولی چون دانشجوام کار مناسب پیدا نمیکنم، از طرفیم از نظر مالی خیلی تو مضیقم 

کاربریمو یادتون باشه اگه اپل آیدی خواستید بهم بگید ❤️

من ۳۰ سالم بود رفتم سرکار. البته آشنا داشتم اداره دولتی کار میکنم

میشه بپرسم حقوقتون وتایم کاریتون چقدره؟البته اگه دوست داریدجواب بدید