2777
2789
عنوان

کنکوریای گل چه کردین از رتبه هاتون راضی بودین

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 40 پست
امکاناتشون چی بود؟  کلاس کنککر و دی وی دی داشتن؟

نمدونم نپرسیدم

شاید

ملی خیلی‌ مخن

🎀:°•❀°━━━━┓                                                                     𝗧𝗛𝗘 𝗟𝗜𝗧𝗧𝗟𝗘 𝗣𝗥𝗜𝗡𝗖𝗘👼:ɪ'ᴠᴇ ʜᴇᴀʀᴅ ᴛʜᴀᴛ ʜᴜᴍᴀɴ ᴀʀᴇ ɴɪᴄᴇ ᴊᴜsᴛғʀᴏᴍ ᴀ ʟᴏɴɢ ᴅɪsᴛᴀɴᴄᴇ, ʜᴏᴡ ʟᴏɴɢ?𝗧𝗛𝗘 𝗙𝗢𝗫🦊: sᴏ ʟᴏɴɢ ᴛʜᴀᴛ ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ɴᴏ ᴍᴏʀᴇ sᴇᴇ ᴇᴍ.                                                       ┗━━━━°❀•°:🎀.                                                      I ʟᴀᴜɢʜ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴛᴏ ᴍᴀᴋᴇ ᴛʜᴇ ᴡᴏʀʟᴅ ᴄʀʏ🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پشت کنکور میمونی یا نه؟ اگ نمیمونی میشه خواهش کنم دی وی دیات رو اهدا کنی ب من 

دی وی دی رو نمیش اهدا کنم چون برادر کوچکتر از خودم دارم ک احتمالن ب دردش بخوره 

شرمنده

این کاربر فاقد انرژی است
ببخشید دی کنکور بدیم تیر هم حتما باید کنکور بدیم؟ 

نه میتونی جفتشو شرکت کنی یا یکیشو اگ جفتشو شرکت کنیم هر کدوم بهتر بود ب اتتخاب خودت ملاک قرار میگیره

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤
ب مخ بودن ربطی نداره ب پول و ب امکاناتت و ی ذره تلاش ربط داره

حالا چرا منو میزنی😢😂

اونی که ۲هزار شد پول دار نیستناااا

🎀:°•❀°━━━━┓                                                                     𝗧𝗛𝗘 𝗟𝗜𝗧𝗧𝗟𝗘 𝗣𝗥𝗜𝗡𝗖𝗘👼:ɪ'ᴠᴇ ʜᴇᴀʀᴅ ᴛʜᴀᴛ ʜᴜᴍᴀɴ ᴀʀᴇ ɴɪᴄᴇ ᴊᴜsᴛғʀᴏᴍ ᴀ ʟᴏɴɢ ᴅɪsᴛᴀɴᴄᴇ, ʜᴏᴡ ʟᴏɴɢ?𝗧𝗛𝗘 𝗙𝗢𝗫🦊: sᴏ ʟᴏɴɢ ᴛʜᴀᴛ ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ɴᴏ ᴍᴏʀᴇ sᴇᴇ ᴇᴍ.                                                       ┗━━━━°❀•°:🎀.                                                      I ʟᴀᴜɢʜ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴛᴏ ᴍᴀᴋᴇ ᴛʜᴇ ᴡᴏʀʟᴅ ᴄʀʏ🙂
نه میتونی جفتشو شرکت کنی یا یکیشو اگ جفتشو شرکت کنیم هر کدوم بهتر بود ب اتتخاب خودت ملاک قرار میگیره

واقعا؟! 

یعنی میتونم دی کنکور بدم بعد از فروردین برم دانشگاه؟ 

من فکر کردم دوقسمتیش میکنن 

بهتره اينجوری نه؟ واسه پشت کنکوری ها 

هر چی تو دلته رو توی لینک ناشناس بهم بگو میخونم شون:            https://abzarek.ir/service-p/msg/2286624                                                                               این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 

واقعا؟!  یعنی میتونم دی کنکور بدم بعد از فروردین برم دانشگاه؟  من فکر کردم دوقسمتیش میکن ...

اره من همین امروز خوندم چ دی کنکور بدی چ تیر باز از مهر میری دانشگاه بخاطر سوابق تحصیلی

اره واسه پشت کنکوریا خوبه 

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤