2777
2789

حرز امام ج ادو میخوام که مطمئن باشه،بودجه ام محدوده،خیلی تحقیق کردم و بمباران تبلیغاتی شدم چه توی فضای مجازی و چه بیرون از اون.زنگ میزنم دفاتر امام جمعه میگن خودتون بنویسید ،اما سایتا میگن باید پوست آهو و قاب باشه و فلان و بیسار....ای خدا یه راهی نشونم بده

خودت بنویس

پوست اهو قاب و اینا همش کلاهبرداریه

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من شرایطشو خوندم

فقط نباید روی چیزی که مال کفار یا وسیله ای که از سمت کفار اومده بنویسی

مثلا کاغذت ایرانی مداد ایرانی و....

آفرین تا میتونید لایک کنید.امضا قبلیم نوشتم ممنون میشم لایک نکنین کسی گوش نداد گفتم برعکس بگم شاید اثر کنه😁

ارتباطت رو با خدا قوی کن 

بدون هزینه 

والا 

ذکر بگو و نهایتا برای حفظ از بلایا سوره ها ی ناس و فلق و آیه الکرسی رو تو دلت زمزمه کن 

این حرزا فرعیاته 

اصل ارتباط عمیق و قلبی بنده با خالقشه 

خودتم عذاب نده 😊

آرامش درونت رو در اولویت قرار بده 😊
من با پوست اهو اصل خریدم دونه 120 خدا خیرش بده اقاهه خودش خادم امام رضا بود تو اسنپ بود برام سر کتاب ...

چه خادمی دستش درد نکنه آهویی که خود امام رضا ضامنش شده رو میکشن تا باهاش کاسبی کنه 

چشم امام رضا روشن