2777
2789
عنوان

دعوا با نامزدم🙁

821 بازدید | 19 پست

سلام 

من دانشگاه ترم تابستون برداشتم به خاطر همین دیروز رفته بودم دانشگاه و قرار بود نامزدم بیاد دنبالم وقتی که اومد من داشتم سوار ماشین میشدم که یکی از همکلاسیای پسرم منو به اسم صدا زد و کتابی که پیشش مونده بود بهم داد.وقتی سوار شدم نامزدم اخماش توهم بود و وقتی پرسیدم چی شده گفت این پسره چرا تورو انطور صدا میزنه و اصلا کیه و بیخود کرده انقد راحته و منم هر چی میگفتم بابا منظوری نداره و کلا همینطوریه قبول نمیکرد .خلاصه باهم بحثمون شدو منم از کوره دررفتم وقتی گفت این پسره کیه عصبانی شدم و گفتم دوس پسرمه اونم همونطور در حال رانندگی با پشت دست زد تو دهنم و گفت دفعه دیگه زر بزنی دندوناتو تو دهنت خورد میکنم. الانم اصلا پشیمون نیست و عذر خواهیم نکرده همون روزم گفت بیشتر ازین حقت بود.

به نظرتون تقصیر من بود؟هرکاری هم کنم اون نباید اینکارو کنه مگه نه؟

حالم بده یکم دلداریم بدید😭برا خودتون همچین چیزایی پیش اومده ؟چیکار کردین بعدش؟

ما هیچ، الهی همه تو🌱                                                   سبز میشود باغ امیدم:)🌱

به جایی ک میگفتی دوست پسرمه میگفتی از همکلاسی هاست و مدلش اینجوریه دیگه.

هیزم میریزی تو آتیش /:

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

والا تقصیر شما بوده 

اصن واقعا چ معنی میده یه پسر به اسم کسیو صدا بزنه باید حد و اندازش رو بدونه 

بعد جای اینکه نامزدت رو اروم کنی برگشتی گفتی دوست پسرم بوده ؟؟ 

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق داشته من اصلا درک نمیکنم چرا باید تو محیط کاری یا درسی به اسم کوچیک صدا کنیم همدیگه رو ، مثلا نماد روشنفکریه؟ البته که حرف بعدی شما خیلی بدتر بوده یتنی چی دوست پسرمه ! الان برعکس بود و شوهرت تو این موقعیت بود خودت چیکار میکردی؟

خب ب هرحال نامزدت غیرتیه 

حق داره 

همکلاسیتم نباید داخل محیط دانشگاه شمارو ب اسم کوچیکتون صدا بزنه 

ت هم موقع عصبانیت بهتر بود ساکت میبودی و بهش حق میدادی ک غیرتی بشه 

قهر نکن و این اتفاقو فراموش کن 

در این مکان ها بهتره بهشون گوش زد کنی ک شمارو ب فامیل صدا بزنن از اینک تو محیط مث دانشگاه شمارو ب اسم کوچیک صدا میزنن خوشتون نمیاد 🤷🏻‍♀️💕

ببین وقتی حرفی میزنی که حرمتها بشکنه طرفت فیزیکی برخورد میکنه البته تایید نمیکنم رفتار فیزیکیشو. اما گفتن دوست پسر.مه   بیحرمت کردن ارتباط گیریت با نامزدته و حس منفی در ایشون رو بیدار میکنی. بهرحال اشتباه ازتو بوده باید میگفتی هم درس هست بامن و این اشکال از همدرسیمه که بعدا بهش تذکر میدم که با اسم فامیل صدام کنه. 

به جایی ک میگفتی دوست پسرمه میگفتی از همکلاسی هاست و مدلش اینجوریه دیگه. هیزم میریزی تو آتیش /:

آخه هرچی براش توضیح میدادم و میگفتم همکلاسیه و منظوری نداره گوش نمیداد منم آخرش قاطی کردم دیگه وقتی دیدم حرف خودشو میزنه

ما هیچ، الهی همه تو🌱                                                   سبز میشود باغ امیدم:)🌱