2777
2789
عنوان

هیچوقت درک و فهم نداشته این بشر....

133 بازدید | 6 پست

چندروزه پریودم درد شدید دارم الان زنگ زدم که ناهار میای؟چون صبحونه رو دیر خورده بودیم ناهارم دیر اماده میکردم .میگه اره خونه مامان اینام بعد مامانش از اونور گف بیا اینجا ناهار بزار انتظار داشتم بگه نه چون میدونه حالمو دیگه برگشته عین جمله مامانشو برام میگه منم گفتم نمیتونم میدونی که با اخم و تخم قطع کرد انقد عصبی شدم این بشر نمیفهمه حال منو؟همیشه اونجا میرم سر پام یا ظرف میشورم یا غذا درست میکنم الان بااین وضع برام سخته خدایی کی میخواد بفهمه؟اگه نفهمه پس چرا فقط برامن این حجم از نفهمی رو داره چرا وقتی مادرش مریضه دستور میده برو پیشش یا خونه غذا بپز ببر...

yn

فقط مامانه که گفت بیا اینجا ناهار بذار😐😐😐وا؟

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185
فقط مامانه که گفت بیا اینجا ناهار بذار😐😐😐وا؟

بخدا کار همیشه اشونه خستم کردن منم ادمم خب قرار نیس که چون احترامشونو دارم سواری بدم من حرفم باشوهر نفهممه  دیشب من تا ۶ صبح بیدار بودم از درد هر یه ساعت یه نوار عوض میکنم 

yn

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو من مریضم مامانت باید غذا میپخت برام‌میاوردی. همونجوری که من میبرم براش

مادرو پدرش بت هستن براش اونا ارزش دارن براش من دختر مردمم ازمن ریخته تو خیابونا اشکم بند نمیاد همه اذیتاش اومد جلو چشمم 

yn
مادرو پدرش بت هستن براش اونا ارزش دارن براش من دختر مردمم ازمن ریخته تو خیابونا اشکم بند نمیاد همه ا ...

ولش کن بابا دوبار اینجوری جوابشو بدی حالیش میشه درست رفتار کنه. هرجوراونا رفتار کردن توام بکن. بگو من مریضم اونا غذا نمیفرستن منم دیگه برا مریضی کسی نیستم.  

بخدا شوهر منم مامانش براش خدا بود. همیشه برا اینکه دعوا نشه کوتاه میومدم. دیگه تحملم تموم شد. هرکار کردن منم عین خودشون کردم. آدم شد

درخواست دوستی قبول نمیکنم 
ولش کن بابا دوبار اینجوری جوابشو بدی حالیش میشه درست رفتار کنه. هرجوراونا رفتار کردن توام بکن. بگو م ...

منم دیگه تصمیم دارم هرچی که اون بی ارزشم کرده رو براخودم جبران کنم چون اصلا خوبی حالیشون نیس 

yn