2777
2789

پیامتو پاک کن . بعدشم بلاک .تا نیومده بگه غلط کردم هم بهش محل نده😂

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هزار بار بهش گفتم بعضی رفتارات اذیتم می‌کنه میکنه اما مهم نیس براش

همین امروز داشتم نگاه یه کلیپی میکردم میگفت یه پسر حاضره دست و پاشو قطع کنن ولی به زبون نگه نمیخوامت برو و سعی میکنه به کاراش نشون بده

نمیدونم تا چه حد این حرف درسته ولی اگه توجه نمیکنه برات بهتره که بری اگه براش مهم باشی خودش نمیزاره بری و خیلییی برات تلاش میکنه اما زود خامش نشو 

و اینکه از جدایی هم نترس بعد یه مدت برات اسون میشه حالا هرچقدم ک میخوای طرفو دوست داشته باشی برات مهم نباشه..

هرکی بخواد بمیره..عاشق شه :)

هعیییی🥲

ارادتمند شما : کراش همه نی نی سایتیااا هستممم😎😂😌💕     کاربری تو دل برو ، جذاب و بی حاشیه 😏😂🥲سر دسته کمپین : #نه_به_حس_ششم ⚘شاید بهش اعتقاد داشته باشم ولی هیچ وقت توی نی نی سایت قبولش ندارم و هر کس که ادعا میکنه حس ششم داره فقط میخواد با روح و روان شما بازی کنه.......اینجام که شاید بتونم با حرفام به کسی کمک کنم و گرنه نی نی سایت هیچ سودی برام نداره😂💔 مشتاق شنیدن تجربیات و اتفاقات آموزنده🌻