2777
2789
عنوان

بنظرتون خودکشی راحشه؟ 🙂🙁

208 بازدید | 35 پست

خیلی خستم خیلی

با مامانم دعوام شد صدام رفت بالا یهو بدون اینکه خودم بخوام گفتم ازت متنفرم بعدم ساعتشو پرت کردم رو سرامیک😞

من همیشه سعی کردم بچه خوبی باشم براشون قدر تک تک چیزایی ک واسم فراهم کردنو دونستم من درس و معدلمم خوبه درس میخونم تا بهشون بهمونم پولی که بابتش میدمو قدر میدونم😞

اونا دوسم ندارن

من هیچ محدودیتی ندارم فقط یکی اونم اینکه تنهایی نمی‌ذارن برم بیرون بخاطر جامعه و ترسشون

من خیلللی لباس میخرم تا پول میاد دستم میرم لباس میخرم وقتایی هم که پول ندارم از یک لباسی خوشم میاد مامانم میره واسم می‌خره 

بعد اون اتفاقی که افتاد بابام به مامانم گفت دیگه واسشون لباس نخر هروقت خودم اجازه دادم بعد 

یعنی چی این حرفشون من بخوام لباس بگیرم باید از بابام اول اجازه بگیرم اگه اوکی داد بعد 😐

واقعا مضخرفه

من یه بار که خونمون طبقه 3 بود تو دوران ماه رمضون بود رفتم که کارو تموم کنم اعصابم خیلی خورد بود ولی مامانم منو تو اون وضع دید روزه هم داشت حالش بد شد 

بعدم من وقتی زیاد گریه میکنم حالم بد میشه

خواهرمم میگه بخاطر اون حرفت (همین که گفتم ازت متنفرم) مامان گریه میکرد 

الان اسباب کشی کردیم خونمون طبقه اوله لازم ارتفاع خوبه

نمیدونم اگه خودمو پرت کنم پایین حتی اگه نمیرمم شاید قدرمو بدونن

باید حتی اگه شده چند لحظه نباشی تا قدرتو بدونن

میدونم خودکشی گناه کبیرس ولی چاره ای ندارم 

چندسالته؟

(((قبل از اینکه پستی که مدنظرت هست رو تایپ کنی به این فکر کن که اینم حق الناسه ممکنه از نظر تو شوخی چند لحظه ای باشه ولی ممکنه دل یک نفرو بشکنه یا مسیر زندگیشو عوض کنه))) بختیاریم روانشناسی رو به سبک خودم  تدریس میکنم اما هیچ ادعایی روش ندارم من فقط نظرم رو به عنوان یک دوست بهت میگم. خارج از ایران بزرگ شدم  و روی هم ۱۰ ساله که ایرانم و مثل همه از مسلمانی فقط اذان داخل گوش رو داشتم  اما از یک سن به بعد درباره ی اسلام واقعی و شناخت خدا مطالعه کردم و مسلمان شدم  لینک کتاب ها  🧡حسین (ع)🧡نزدیکترین رفیق منه و یکی از دلایلم برای اسلام درسته منم مثل تو از شرایط ناراضیم و از اجبارهای مسلمان نماها بیزار حتی از آزادی شماهم دفاع میکنم چون من اسلام واقعی رو شناختم و قسم میخورم شبیه چیزی نیست که چندین ساله توسط کسایی به شما درس داده شده که اسلام رو به نفع خودشون تغییر دادن🩶🩶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودکشی اصلا راحت نی 

شما بیاید خودکشی کنید اما بعدش زنده بمونید اما اثر خودکشی روتون باشه و زجر بکشید به نظرت خوبه؟راحته؟؟

من هیچوقت بخاطر رفتن کسی از زندگیم ناراحت نمیشم، چون اونقدر به خودم باور دارم و میدونم چجور آدمی هستم که اگر هم کسی روزی منو ترک کنه مطمئنم کسی که از دست میده اونه،نه من.

بچه بازی در نیار اینا ک‌ گفتی طبیعیه تو خونواده پیش میاد دیگه همه چی ام ک فراهم میکنن این لباس نخریدنم تنهبیهت بوده ک یکم به خودت بیای سعی کن یکم خانومانه تر رفتار کنی ازین به بعد

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...