2777
2789

سلام دوستان.لطفا راهنماییم کنید واقعا درمونده شدم...

من و شوهرم اعتقادمون کاملا متفاوته باهم،من مذهبی ام ولی اون نیست اصلا،یعنی خیلی کم.یعنی خانوادتن اینحورن. نماز که اصلا نمیخوند و نمیخونه..اهل هیئت و مسجد رفتن و این چیزام نیست اصلا..تو خانوادشون هیشکی حجاب رعایت نمیکنه،یعنی فامیل دور دورشون هم جلو شوهر من سر لخت و با آستین کوتاه میگرده..هیچ محدودیتی در ارتباطاتشون ندارن در کل..من از اول ماه محرم به حرمت امام حسین هر سال مشکی میپوشم ولی این چند روزه بهش میگفتم دیدم جواب درست و حسابی نمیده و تهش گفت دوس ندارم بپوشم برم مسجد میپوشم.گفتم خب مسجدم که نمیری!! من میدونستم اینجوره،خانوادش اینجورن ولی نمیدونستم تا این حد دیگه... ببینید من واقعا نمیخوام افکار و اعتقاداتمو بهش قالب کنم ولی واقعا دارم اذیت میشم،با پسر همسایه که ازدواج نکردم نمیتونم نسبت بهش بی تفاوت باشم.از طرفی فردا چطور بچه ها رو تربیت کنم با این وضع.دیگه صبرم تموم شده،تغییری هم که نمیکنه. یعنی به نظرتون باید جدا بشم ازش و ممکنه خیلی اذیت کننده تر بشه در آینده؟ هنوز ازدواج نکردیم،عقدم.

"Save your tears for another day"

منو دوسپسرمم همین طوری هستیم

من معتقد و نماز خون 

اون به هیچییییی اعتقاد نداره 

ولی همدبگه رو دوس داریم 

پنجاه تا صلوات نذر کردم برای امام زمان و همون روز حاجت گرفتم الهی شکر . زدم امضا که یادم بمونه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرکار خانم مسائل اعتقادی خیلی مهم هستن 

وقتی انقدر شکاف اعتقادی دارین خوبه که یه تجدید نظر بکنین 

و اصلا اینطور نیست که بگین هر کس اعتقادات خودشو داره 

یه تجدید نظر حتما بکنین و اینکه قطعا شکاف اعتقادی در اینده بیشتر میشه چون هر چی سن بالاتر میره تغییر و تاثیر پذیری مقدارش کمتر میشه 

Highest in the room
منو دوسپسرمم همین طوری هستیم من معتقد و نماز خون  اون به هیچییییی اعتقاد نداره  ولی همد ...

منم با عشق ازدواج کردم..همه چیزو به خاطر همین عشق و علاقه تحمل میکنم..ولی واقعا دیگه دارم اذیت میشم،واقعا...

منو دوسپسرمم همین طوری هستیم من معتقد و نماز خون  اون به هیچییییی اعتقاد نداره  ولی همد ...

یا تو شبیه اون میشی یا اون شبیه تو  یا دوتاتون با هم کنار نمیاین ....

قایق از تور تهی/ و دل از آرزوی مروارید/ همچنان خواهم راند

وقتی براتون مهم بوده چرا باهاش ازدواج کردین ؟ 

حق داره اعتقاد نداره دلش نمیخواددمشکی بپوشه یا مسجد بره یا هرچی 

همینجوری قبولش کردین ، همینجوری هم زندگی کنین

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال،به داس دهر،همان بدروی که می کاری...

ببین گلم اون موقع که اومد خواستگار...

دوران عقد....

نامزدی همه اینا فرصت بود خدایی چطور نشناختیش الان هم تنها راهنمایی که میتونیم بهت بکنیم مشاور خوانوادس

دوست عزیز من پست که از نظر خودم درسته رو میزارم و هیچ اعتنایی به مخالف یا موافق بودنت با اون حرف ندارم😊ریپلای شدن توسط افراد روشنفکر اکیدا ممنوع🚫
منم با عشق ازدواج کردم..همه چیزو به خاطر همین عشق و علاقه تحمل میکنم..ولی واقعا دیگه دارم اذیت میشم، ...

چه اذیتی.. الکی شلوغش نکن ... برید مشاوره بنظرم 

پنجاه تا صلوات نذر کردم برای امام زمان و همون روز حاجت گرفتم الهی شکر . زدم امضا که یادم بمونه 

چرا خودتو اذیت میکنی از اول همین بوده

واقعا نباید به مشکی پوشیدنش گیر بدی،یه گیر مشابه بهت بده میای فغان میکنی که شوهرم اینجوریه

بذار به حال خودش،مطمئنا اخلاقای انسانی دیگه ای داره که قبول کردی زنش بشی

چرا اصرار داری ازش یه ریاکار دروغگو بسازی

نگاربودم⭕زندگی واقعی بعد نوشتن تاپیکا جور دیگه ای جریان داره، اینجا محل درد دل و همفکریه،مبنایی برای قضاوت نیست⭕ حل شدن مشکلم فقط معجزه خدارومیخواد،خدایا تو بخواه✨ من و تو با خدا تو یک قایقیم...💝💍
اگه از اول میدونستی اینجوریه چرا باهاش عقد کردی؟

نمیدونستم در این حده... بعدم هنوز که هنوزه بهم میگه ازدواج کردیم نماز میخونم،خودش بهم این امیدو میده که درست میشه،اون وقت سر کوچیکترین مسئله اعتقادی که من مطرح میکنم باهاش،میگه من همینم اعتقاداتتو به من قالب نکن😐😐😐

یا تو شبیه اون میشی یا اون شبیه تو  یا دوتاتون با هم کنار نمیاین ....

کنار میاییم... سق سیاااااه🤬

☹️😢

الان بخاطر جدایت گریه کنه بهتر از اینکه یه عمر باهاش سر کنی و اذیت شی بعدش با خون دل جدا شی،

و مطمین باش روزی با تو شبیه اون میشی و اعتقادتو ول میکنی یا اون میاد سمتت که احتمال این خیلی کمتره ، یا دوتاتون به مشکل برمیخورین 

قایق از تور تهی/ و دل از آرزوی مروارید/ همچنان خواهم راند