2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یجورایی اره

لطفا لایک نکنید ممنون میخندم به جهانی که غمش را به رخ من کشید! من  مادر یک بچه خاص هستم..یک بچه از نشانه داران داون..عزیزم منو تو تاپیکای ترسناک تگ کن مرسیییی..هر ماه 700 تا صلوات برای همه کسایی که ارزوی بچه دارن ولی ناباروری دارن یا به دلایلی بچه دار نمیشن که بچه سالم خدا بهشون بده!همه کسایی که تو سایت ارزوی بچه دارن ولی به دلایل زیادی باردار نمیشن... ایشالا تیکر بارداریتون..خیلی درد کشیدم..خیلی..ولی همین الانم شکر گذارم که زندم و قراره کل چیز جدیدو تجربه کنم..خدایا پشتم باش.. 

نه از توجه زیاد دارم خفه میشم بخدا دو ساعت گوشیم تو شارژ بود زنگ زده متوجه نشدم به عالم و آدم زنگ زده به همسایه ها که میشه لطفا به خانومم بگین به من زنگ بزنه میگم چرا زنگ زدی به همسایه میگه نگران شدم گفتم حتما فشارت افتاده چیزی شده خودش یه شهر دیگه بود

ن اون خوبه

من خیلی سردم گناداره نمیدونم چ کنم خیلی وقته خودم بغلش نکردم همش اون میاد بعد من بغل میکنم اینجوری نبودم در روز حتی یه بارم نمیگم دوست دارم بنظرم‌ باید خودمو اصلاح کنم..چ کنم با بچه شیطون پیش فعال ۲ساله و خونه ۵۰‌متریییی😓😓😓

ایمان بیاورید ب خدایی ک ب پیچک فرمود؛نرده را زیبا کن🍃🤲🏻❤

خیلی کم پیش اومده وقتی متوجه کارش شده عذر خواهی  کرده

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم