2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابک میگن خیلی خوبه و دکتراش با تجربه ن.من بخاطر مسیرم دور بود نتونستم برم اونجا

اره منم شنیدم،بیشتر چون نیمه خصوصیه انتخاب کردم،بیمارستان صارم پرسیدم طبیعی ۱۵ تومن میگیرن😒

عالی بود عزیزم من خیلی راضی بودم آره دادن همه چیز ساک نوزاد ب من دادن بخاطر اینکه دخترم ان آی سیو بو ...

یعنی اجباری میدن باید هزینشو پرداخت کنیم؟ چیا بود تو ساک

نینیتون مشکلش چی بود

اره منم شنیدم،بیشتر چون نیمه خصوصیه انتخاب کردم،بیمارستان صارم پرسیدم طبیعی ۱۵ تومن میگیرن😒

چ خبره وای .منم بیمه نداشتم سزارین شدم بیمارستان مریم ده تومن پارسال خیلی زور داشت برام بعدش کلی پشیمون شدم 

اگه میشه برای حاجتم یه صلوات بفرست♥️

میخوای طبیعی زایمان کنی ؟؟

من دوتا زایمان طبیعی داشتم اولی خوب بخیه زدن 

دومی بد شد اونجام خراب شد ،امروز رفتم عمل پرینو انجام دادم دارم از درد میمیرم 😢

وزن اولیه ۶۵   وزن فعلی ۶۰.  وزن هدف ۵۸
چ خبره وای .منم بیمه نداشتم سزارین شدم بیمارستان مریم ده تومن پارسال خیلی زور داشت برام بعدش کلی پشی ...

سزارین باز عمله زور نداره،ولی طبیعی زور داره والا ،الان همین بابکم بی دفترچه ۸ میگیره طبیعیو،منم بیمه ندارم، 

یعنی اجباری میدن باید هزینشو پرداخت کنیم؟ چیا بود تو ساک نینیتون مشکلش چی بود

ن عزیز ب هرکسی نمیدن فقط نوزادایی ک لازم باشه برن ان آی سیو 

داخلش پتو دورپیچ حوله نوزادی شیشه شیر پوشک زیرانداز دستمال مرطوب دستکش و اینا بود 

سزارین باز عمله زور نداره،ولی طبیعی زور داره والا ،الان همین بابکم بی دفترچه ۸ میگیره طبیعیو،منم بیم ...

مشکل نی نیم زود ب دنیا اومدن بود ۳۶هفته دنیا اومد کیسه آبم پاره شد دخترم ی هفته موند تو دستگاه

میخوای طبیعی زایمان کنی ؟؟ من دوتا زایمان طبیعی داشتم اولی خوب بخیه زدن  دومی بد شد اونجام ...

من یه بار طبیعی داشتم بد بخیه زدن خراب شده😔امیدوارم ایندفعه بهتر بخیه بزنن درست شه،اگرم که بدتر شه مجبورم عمل کنم،

درمورد عملتون یکم توضیح میدید؟مرخص شدید؟ دردش با مسکن کنترل نمیشه؟