2777
2789
عنوان

ایده برای شخصیتای داستانی

36 بازدید | 2 پست

دوستان عزیز

من میخوام این تابستون ی داستان عاشقانه طوری بنویسم برا خودم هزار تا سناریو تو سرمه میشه بیاین کمک کنین کدومو انتخاب کنم ممنون میشم ازتون❤

یچیزی میخوام که سریع تو چندتا چپتر تموم شه چون کارای اولمه 

میتونین رتبه بندی هم کنین اول مثلا شماره 4 رو بنویسم بعد 1 بعد 3 و اینشکلی

جنسیت ها رو بعدا خودم تایین میکنم که کدوم کدومه

1.عشق بین ی معلمی که توی زندگی خصوصیش ی هکر معروفه و پلیس دنبالشه و پلیس بیبی فیسی که خودشو دانش آموز دبیرستانی سال آخری جا زده و راجبش تحقیق میکنه

2. عشق بین خوناشام و شکارچی هیولا

3. عشق بین دوتا دانش آموز هاگوارتز یکی اسلیتیرین یکی گریفیندور (این یکی حالت فن فیکشن داره یعنی داستان اصلیش مربوط به هری پاتره من فقط برا خودم یچیزی مینویسم😅)

4. عشق بین دزد دریایی و شاهزاده یا شاهدختی که دزدیده میشه

5. عشق بین یکی از نیروهای عالی رتبه ی پلیس و بچه ی یکی از قدرترین مافیاها

6. عشق بین شیطان و انسان یا فرشته و انسان یا شیطان و فرشته

7. عشق بین ی سرهنگ عالی رتبه ای که فاسده و با مافیا کار میکنه و پلیسی که زیردستشه و میفهمه و جاسوسیشو میکنه تا گیرش بندازه (به چه چیزایی فکر میکنم😂)

خب همیناست تا الان ممنون میشم نظرتونو بگین💓💞

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
۳ ۶ ۱ ۷ ۲ ۴ ۵

مرسی عزیز💞

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.