بچه ها من حس میکنم بختمو بستن که بدبخت باشم یکبار ازدواج کردم اینقدر عذابم داد جدا شدم بعدشم که ۳ ساله اومدم یه نفر آشنا شدم خواستگاری هم اومد بهم خورد اما بعدا کفتم بهتر چون خیلی ادم بدی هست الانم هیچ کس نمیاد خواستگاریم نمیدونم کسی میدونه با این اقا آشنا بودم یا چی حتی تو خیابونم قیافه خوبی دارم ماشین دارم لباسم خوبه دانشجو هستم بازم کسی نمیاد سمتم حتب برای دوست شدن ی بار رفتم پیش ی دعا نویس که دعا کردن بدبخت بشی همش و کسی سمتت نیاد راسته یعنی؟
خوشبخت عالمم باشی پیش این رمالا و دعا نویسا بری میگن بختتو بستن همه چیز بستگی به ذهن خودت داره ک اینا سرت میاد کلا داری ارتعاش میدی به اطراف که من بختم بستس اول سعی کن خودتو قبول کنی بقیه هم میان سمتت
وقتی ناراحتی تصمیم نگیر *وقتی دیر میشه عجله نکن *وقتی یکیو دوسش داری زود بهش نگو بذار خودش بفهمه *وقتی خیلی خوشحالی به کسی قول نده *وقتی یکی دلتو شکست سر یکی دیگه تلافی نکن *وقتی بغضت گرفته پیش هرکی گریه نکن شاید همون دشمنت باشه از ته دل خوشحال بشه *وقتی با یکی قهر کردی پشت سرش حرف نزن شاید دوباره بخوای باهاش دوست بشی و آخرش اینکه اگر خودت دلت پاکه،فکر نکن همه مثل خودتن😊👌
اره همش تو ذهنمه هیچ کس منو نمیخواد همه بامن بدن مدام همبن چیکار کنم یعنی ؟
دیدی یه دختر باچهره معمولی اینقدر ادا داره و خودشو دست بالا میگیره چندتا خاطر خواه هم داره میگم دیگه اول خودت رو تو ذهنت دختر قوی ای ببین و بساز خودتو قبول کن کم کم نتیجشو میبینی
وقتی ناراحتی تصمیم نگیر *وقتی دیر میشه عجله نکن *وقتی یکیو دوسش داری زود بهش نگو بذار خودش بفهمه *وقتی خیلی خوشحالی به کسی قول نده *وقتی یکی دلتو شکست سر یکی دیگه تلافی نکن *وقتی بغضت گرفته پیش هرکی گریه نکن شاید همون دشمنت باشه از ته دل خوشحال بشه *وقتی با یکی قهر کردی پشت سرش حرف نزن شاید دوباره بخوای باهاش دوست بشی و آخرش اینکه اگر خودت دلت پاکه،فکر نکن همه مثل خودتن😊👌