2777
2789
بابا همینجام ک من از صب چون این سنی ک هستی یکم حساسه منم ۱۷ سالم بود هی میگفتم نکنه زشتم نکنه فلانم ...

آره می دونم تا حالا خیلی تاپیک دیدم ب سن من بودن گفتن خیلی احساس زشتی میکنم

چن نفر تو سایت عکس منو دیدن

امیدوارم ک واقعا نظر واقعیشونو بگن و برای امیدواری نباشه ☹️

کمتر از ۵۰ روز مونده ب اینکه انتظارم تموم  شه🌱🙂تویی ک داری امضامو میخونی برام صلوات میفرستی ؟😍بوس بهت❤این ۵۰ روز برام خیلی سخته🙂🖤ولی تموم میشه می دونم🙂
آخه خال مادرزادیه  هر خالیو نمیشه برداش ک  من فقط میخوام یه جوری نباشه ک وقتی یکی نگا می ...

خالت گوشتیه؟

خال مادرزادی آخه مال تو جای بدی نیست خالت می تونی برداری 

ولی حالا از نزدیک ک ندیدمت ولی ممکنه نظر بقیه ب خالت جلب بشه 

چشماتم ک درشته قشنگ 

مشکلی نمی بینم ک من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خالت گوشتیه؟ خال مادرزادی آخه مال تو جای بدی نیست خالت می تونی برداری  ولی حالا از نزدیک ک ند ...

نه گوشتی نیس

کمتر از ۵۰ روز مونده ب اینکه انتظارم تموم  شه🌱🙂تویی ک داری امضامو میخونی برام صلوات میفرستی ؟😍بوس بهت❤این ۵۰ روز برام خیلی سخته🙂🖤ولی تموم میشه می دونم🙂

تو کدوم بودی؟همونی ک گفت تو ابتدایی یکم بم گفت زشتی

خب پس خطری نیس می تونی بری برداری اگ اذیتت میکنه سنتم برای برداشتن خال اوکیه

خانوادم نمیزارن ک 

من میخوام همینجوری بمونه فق میترسم زشت باشه

ن بابا تاحالا کسی بهم‌نگفته زشت

خوشبحالت☺🙂من بخاطر قیافم تا حالا خیلی اشک ریختم

فک کنم اعتماد ب نفست زیاد باشه من ک ندارم اصن 

وا براچی نمیزارن  هزینه انچنانی ام نداره ها

ن‌بخاطر هزینه نه

میگن ب چیزی ک مادر زادیه دست نمیزنن 

تو بودی برمیداشتی؟اگه مث من بود قیافت

خوشبحالت☺🙂من بخاطر قیافم تا حالا خیلی اشک ریختم فک کنم اعتماد ب نفست زیاد باشه من ک ندارم اصن  ...

اوه کی گفته منم جوش درآوردم نمیره کم گریه نکردم بابا 

بقیه رو قضاوت نکن هرکی ی مشکلی داره

دقیقا جوش ها بین سنین ۲۰ تا ۲۳ سالگی به اوج کارشون میرسند  دلیلشم فعال شدن یک سری هورموناست دا ...

پس چرا من هنوزم جوش میزنم خیلی زیاد از همه جای بدن

پشتم و بازوها پره 

جدیدا هم داره از گردنم و اینا جوش میزنه😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨

هووووف خسته شدم دیگه از جوش

اوه کی گفته منم جوش درآوردم نمیره کم گریه نکردم بابا  بقیه رو قضاوت نکن هرکی ی مشکلی داره

جوش میره 😂منم خیلی در میارم

ن‌بخاطر هزینه نه میگن ب چیزی ک مادر زادیه دست نمیزنن  تو بودی برمیداشتی؟اگه مث من بود قیافت

تو ک خوبی اره میرفتم بر می‌داشتم 

من خودم خال ریز دارم باید برم بپرسم اینارو میشه برداشت یا ن ولی خب خال من از این کمرنگاس ی چن تا رو گونم 

ایشالا ک بشه با لیزر برشون داش