2777
2789
عنوان

دوست مبتلا به ایدز hiv

3697 بازدید | 30 پست

سلام 

مادر دوستم ادم درستی نیست مشکل اخلاقی داره دوست منم چندبار سر کارهای مادرش خودکشی کرده ولی تغییری تو رفتار مادرش ایجاد نشد 

مادرش خیلی خیل عذابش میده 

پدرشم زنده اس 

امشب متوجه شدم مادرش مبتلا به ایدزه 

من رابطه فوق العاده صمیمی ای با دوستم دارم از خواهر به هم نزدیک تریم 

میترسم اونم مبتلا باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه میخوای با دوستت چکار کنی که میترسی مبتلا شی؟

اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمی‌ام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم ساده‌لوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم
احتمال داره چون که  اگه دوستت لیوان دهنی مادرش رو خورده باشه یه چیزای شخصی میشه

با آب دهان ایدز منتقل نمیشه 

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.

به این راحتی منتقل نمیشه .رابطه جنسی و خون باعثه انتقاله . ولی دوستتون برای اطمینان می تونه آزمایش بده

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!

خوب اگه شک داری مواظب باش اتفاقی نیوفته که مثلن خونش وارد بدنت بشه مثلن اگه دستش برید یا خراشی چیزی مواظب باش بهت نخوره مخصوصا اگه خراشی رو بدن خ دت هست به لوازم ارایش مخصوصا رژ و ریمل حواست باشه 

احتمال داره چون که  اگه دوستت لیوان دهنی مادرش رو خورده باشه یه چیزای شخصی میشه

نه این چیزا باعث انتقال نمیشه تا جایی که من می دونم

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!

ایدز فقط از راه خون وارتباط جنسی منتقل میشه به دوستت بگو از وسیله تیز مثل ژیلت یا تیغ ابرو یا موچین و...مشترک با مادرش استفاده نکنه دست دادن غذا خوردن دسشویی رفتن ...مشکلی نداره