2777
2789

سلام خانومای سایت خوبین

من خیلی آدم بی زبونی هستم خیلی شده بهم کنایه بزنن و حتی توهین و من هیچ جوابی ندم خیلی وقتا یا روم نمیشه یا میگم ولش کن نگم بهتره ناراحتی پیش میاد بعد میام خونه و کلی ناراحت می‌شم چیکار کنم بنظرتون میشه درست ب‌شم

همین امروز خواهرشوهرم ی حرفی زد که خیلی ناراحت شدم ولی هیچی نتونستم بگم😔😔

دلم خیلی میشکنه

وااااای چقدر مثل منی ..منم همینطورم خیلی بی زبونم 😔😔😔

من بلد نیستم  وقتی دلم گرفت ، با کسی درد و دل کنم ، بلد نیستم وقتی بی پناه بودم ، به کسی پناه ببرم ، من عادت کرده ام همه جا قوی باشم ، و این بیشتر از همیشه ضعیفم میکند ...! 💐 تنهایی شیک تره ...! 💐 چه درونم تنهاست ..........

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فردا تماس بگیر

رک‌و راست بگو فلانی از حرفت ناراحت شدم

اونم بلاخره یه توضیحی داره

یا عذرخواهی میکنه یا برات توضیح‌ میده

مطمئن باش دفعه دیگه ام حواسشو جمع میکنه

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..
و اونها یه روزی تاوان دل شکستن رو میدن منم مثل شما نمیتونم جواب بدم ...

خب بالفرض تاوان دادن به ما چی میرسه 

فایده ای نداره چون اون لحظه من دلم خیلی شکسته و هیجی نمیتونه جبرانش کنه

نمیشه خیلی شره دعوا راه میندازه 

پس چی میگی😑

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..

عزیزم اول بابت دل پاک و مهربونت بهت تبریک میگم 

بعد بگم بهت ک احترام و ادب خوبه ن تا حدی ک همه بشناسنت و هرچی از دهنشون در اومد بگن بهت 

جلوی اینه خیلی باخودت حرف بزن کتاب بخون ودر اخر ب این فک کن ک توهم باید بین آشناها از ارزش و احترام برخوردار باشی در حدی ک شخصیت خودت حفظ بشه جواب بده یا لااقل سرسنگین رفتار کن تا متوجه بشن ک ناراحتی 

درکت میکنم تا حالا نشده بتونم از حقم دفاع کنم 

منم همینطورم واگذار میکنم به خدا اینجوری بهتره خدا خودش جوابشو میده😊😊

من بلد نیستم  وقتی دلم گرفت ، با کسی درد و دل کنم ، بلد نیستم وقتی بی پناه بودم ، به کسی پناه ببرم ، من عادت کرده ام همه جا قوی باشم ، و این بیشتر از همیشه ضعیفم میکند ...! 💐 تنهایی شیک تره ...! 💐 چه درونم تنهاست ..........

یکبار رفتیم خونه مامان بزرگم،من همه خاله هام تحصیل کرده اند و بیکار بعد عمه هام سیکل و شغل دار.‌‌.‌من مثل خر میخوندم برگشت تیکه انداخت این همه درس میخونی هیچی نمیشی مثل خاله هات بعد برگشت گفت خالت تحصیل کرده بچه ناسالم آورده چیکار کرده همون سال عمم باردار شد بچش ناسالم شد...دروغ نگم جگرم حال اومد،مامان اینقدر گریه کرد دلم براش ریش شد اینطور تیکه انداخت

بنظرم سکوت کن و بی توجهی از هزار تا فحش بدتر 

...چون اینجور اما مریض روحی هستن و میخوان طرف رو بکشونن دعوا و شر درست کنن

و منی ک از دل تاریکی ب اوج خورشید رسیدم🌎💫️