2777
2789

جریان عاشق شدنم تو تاپیک اولم هست 

حاج آقا منو با اون آقا دیدن و میگن چند وقت پیش خوابتونو دیدم و تعبیرش خیره 

حالا میخوام شمارو بی طرف معرفی کنم به هم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حاج اقا شمارتو از کجا آورد

گفتم گروه جهادی داریم 

حاج آقا رو برا جلساتمون دعوت میکنیم 

و منو میشناسن از قبل چون تو مسجد فعالیت داشتم و هم چنین با عموم که ایشونم روحانین در ارتباطن خونوادگی

گفتم گروه جهادی داریم  حاج آقا رو برا جلساتمون دعوت میکنیم  و منو میشناسن از قبل چون تو ...

خوشبخت بشین

توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..
حاج آقا دنبال بهانه ميگشته كه بهترين بهانه هم همين خواب ديدنه . ميخواسته به اين بهانه ازت اجازه بگير ...

😂😂 نه خدایی این بنده خدا اینجوری نیست 

ولی اون آقا هم شماره حاج آقا رو داره یه حسی بم میگه حاج آقا رو واسطه کرده که نظرمونو بدونه 🥲

😂😂 نه خدایی این بنده خدا اینجوری نیست  ولی اون آقا هم شماره حاج آقا رو داره یه حسی بم میگه ح ...

منم همينو گفتم ديگه . نقش واسطه رو داره بازي ميكنه براي امر خير . حتما هم خودش از حاج آقا خواسته كه وساطت كنه . وگرنه حاج آقا كه خودش سر خود واسطه ي امر خير نميشه . فقط ميخوان اجازه ي خواستگاري بگيرن . اجازه بديد يعني رضايت داريد ديگه . نظرتون هم مشخص ميشه . اينكه به جاي رفتن پيش پدرتون مستقيم به خودتون گفته اين احتمال رو قوي ميكنه كه خواسته اول نظر شما رو بدونه . شما هم خانواده مذهبي هستيد فقط بگو با پدرم در ميون بزاريد . هر چي پدرم بگه . الآن مردم از ريزترين نكات نتيجه گيري ميكنن آدمو قضاوت ميكنن . 

منم همينو گفتم ديگه . نقش واسطه رو داره بازي ميكنه براي امر خير . حتما هم خودش از حاج آقا خواسته كه ...

من گوشیو دادم به مادرم 🥲

مادرم گفتن حرفی نداریم چون خونواده پسرو میشناسیم و خونواده خوب و مقیدین 

آقا پسرم که خودشو ثابت کرده..

من گوشیو دادم به مادرم 🥲 مادرم گفتن حرفی نداریم چون خونواده پسرو میشناسیم و خونواده خوب و مقیدین&n ...

چشم پسر خاله دنبالتون باشه 

شاید خیلی زندگی جالبی نداشته باشین 

دکترای ریاضی،مدرس دانشگاه،عاشق ریاضی