sarahgh مدیر استارتر عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 1329 عنوان کسایی که کنکور دادن و رتبشون خوب شده تجربی بودن بیان از تجربیاتشون استفاده کنیممم... 458 بازدید | 41 پست بنظرتون کسی که دهمه چجوری برای تجربی بخونه که کنکور یه رشته خوب قبول شه؟ پیشنهادتون چیهه؟برای کنکوریآ فقط کسانی که جرات میکنند تا حد زیادی شکست بخورند، میتوانند تا حد زیادی به موفقیت دست یابند. 1401/05/12 | 21:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sarahgh مدیر استارتر عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 1329 از الان آزمون و تحلیل آزمون چه کتابایی پیشنهاد میدین؟ شما امسال کنکور دادی؟ فقط کسانی که جرات میکنند تا حد زیادی شکست بخورند، میتوانند تا حد زیادی به موفقیت دست یابند.
fati_esi عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 2930 ب نظرم کمک درسی خیلی سبز نگیر همش اثنسناستو کنکور هم نمیان فقط گیج میشی شاید این دنیا جهنمِ یه سیاره دیگس
اللهم_عجل_لولیک_الفر عضویت: 1398/02/18 تعداد پست: 388 دقیقا آزمون دادن خیلی مهمه اشتباهی که من داشتم میشه برای حل مشکلم صلوات بفرستید و دعا کنید خیلی به دعاتون محتاجم
sarahgh مدیر استارتر عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 1329 ب نظرم کمک درسی خیلی سبز نگیر همش اثنسناس تو کنکور هم نمیان فقط گیج میشی پس پیشنهاد شما چیه؟ کلاس خوبه؟ شما کنکور دادین؟ فقط کسانی که جرات میکنند تا حد زیادی شکست بخورند، میتوانند تا حد زیادی به موفقیت دست یابند.
دت_لک عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 3828 چه کتابایی پیشنهاد میدین؟ شما امسال کنکور دادی؟ بلهکتاب واقعا فرقی ندارهشیمی مبتکرانزیست خیلی سبزریاضی فیزیک هم هر چی سخت تر بهتر😂 🦦🔥
sarahgh مدیر استارتر عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 1329 دقیقا آزمون دادن خیلی مهمه اشتباهی که من داشتم 🤦♀️وای منم همین مشکلو دارم شما کنکور دادی؟ فقط کسانی که جرات میکنند تا حد زیادی شکست بخورند، میتوانند تا حد زیادی به موفقیت دست یابند.
fati_esi عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 2930 پس پیشنهاد شما چیه؟ کلاس خوبه؟ شما کنکور دادین؟ پشت کنکوری ام سال دیگ کنکور میدم مشاور بگیر ب نظرم شاید این دنیا جهنمِ یه سیاره دیگس
sarahgh مدیر استارتر عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 1329 بله کتاب واقعا فرقی نداره شیمی مبتکران زیست خیلی سبز ریاضی فیزیک هم هر چی سخت تر بهتر😂 😂🤦♀️ای وایی الان اینجا یه نفر گفت خیلی سبز خوب نیست که فقط کسانی که جرات میکنند تا حد زیادی شکست بخورند، میتوانند تا حد زیادی به موفقیت دست یابند.
دت_لک عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 3828 اهسته و پیوسته خواندنمرور داشتن که آرمون بدی خودش مرور دارهالبته خیلی رو آموخته های الانت حساب نکن دوماه آخر کنکور مهمه 🦦🔥
sarahgh مدیر استارتر عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 1329 پشت کنکوری ام سال دیگ کنکور میدم مشاور بگیر ب نظرم موفق باشین بنظرم مشاور خیلی تاثیر داره حتما میگیرم فقط کسانی که جرات میکنند تا حد زیادی شکست بخورند، میتوانند تا حد زیادی به موفقیت دست یابند.
دت_لک عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 3828 😂🤦♀️ای وایی الان اینجا یه نفر گفت خیلی سبز خوب نیست که هر انتشاراتی یه کتابش خوبه 🦦🔥
sarahgh مدیر استارتر عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 1329 اهسته و پیوسته خواندن مرور داشتن که آرمون بدی خودش مرور داره البته خیلی رو آموخته های الانت حساب ن ... بله درسته من میخوام همین امسال شروع کنم به خوندن که اذیت نشم فقط کسانی که جرات میکنند تا حد زیادی شکست بخورند، میتوانند تا حد زیادی به موفقیت دست یابند.
sarahgh مدیر استارتر عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 1329 هر انتشاراتی یه کتابش خوبه 🤦♀️خیلی سبز پس بگیرم؟ عمومیا چی؟ فقط کسانی که جرات میکنند تا حد زیادی شکست بخورند، میتوانند تا حد زیادی به موفقیت دست یابند.