2777
2789
عنوان

آموزش دلبری 😍حتما بیاین لطفا برا همه لازمه این 💋

| مشاهده متن کامل بحث + 62736 بازدید | 83 پست

خوب تو لباس باز بپوش 

و دلبری کن دیگه .

مثلا الکی بگوووو اوخخخخخخخخ 

شوهرت اگه گفت چته بگووو

دستتا بزار رو لپت وبگو 

پشه بود بوسم کرد سربه سر لپم هشت 

میون دخیا فقط منا بوسم کرد تا بهت بگه 

ستاره ای در شبهای تار...کاربری اشانان سابق.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زیاد اهل دلبری نیسم ولی کلا جنس مرد باید خوب باشه . بعضی وقت ها شیطونی بامزس از این خوشم میاد . 

عسلی یا که عسل از تو پدید آمده است ؟ 🙈

یا به لبهای تو یک طعم جدید آمده است ؟💋

از همان شب که به لب های تو من بوسه زدم 😘

به تنم یک مرض قند شدید آمده است😍😋

فرشته بهارم✨ دختری آمیخته به هنر🪅💚چیز‌هایی که می‌شنوی رو زود باور نکنچون دروغ‌ها سریعتر از حقیقت پخش می‌شن :)) بزرگترین اقیانوس آرام هست پس آرام باش تا بزرگ شوی 🌏 ☄️ اما من به تموم چیزایی که گفتن نمیرسی . رسیدم و بازم میرسم💛✨🙌
خوب تو لباس باز بپوش  و دلبری کن دیگه . مثلا الکی بگوووو اوخخخخخخخخ  شوهرت اگه گفت چته ...

سر ب لپم هشت؟

هشت یعنی چی

قُّلــََِِبم واَُِِسَُ کـسِی ِسر ِخم نمّیُکنع حلعّ⦳✞🖤✌🏻 ARMY  مجردم اسم کاربریم الکیع گیر ندع باتچکر👩🏻‍🦯                        

من شوهرم چه براش دلبری کنم چه نکنم بازم دوسم داره🥺🥲اما من خیلی خودمو براش لوس میکنم عاشقانه لوس حرف میزنم پیشش اونم خوشش میاد عاشقمه خیلی دوستش دارم 

میگه دلبری نکن توت فرنگی میخورمت😅😅😁

دلبری می‌کنی هی با حرفات میکشونه منو عطر موهات  (ببخشید می‌دونم محرمع)

😂😂😂😂

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
من شوهرم چه براش دلبری کنم چه نکنم بازم دوسم داره🥺🥲اما من خیلی خودمو براش لوس میکنم عاشقانه لوس حر ...

😂😂😂خانوم طلا آقاتون دوس دارن مژه توت فرنگیا رو بچشن

در خواست دوستی توسط جنس مخالف ممنوع،عشق فقط همسر ایندم