2777
2789

اگه رفتار با حرکات خاص و جذابی یا کلمه و جمله های زیبایی میدونید که می‌تونه به زن موقع رابطه به شوهرش بگه بفرستید همممون نگا کنیم یاد بگیریم 

الان زن های خیلی بدی تو جامعه هست که فقط به خاطر اینکه خوب عشوه میزن و دلبری میکنن شوهرهامون گول اونارو میخوره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لایک

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

خودتو خسته نکن مردا همه یروزی خیانت میکنن حتی اگه زیباترین باشی

اگه میشه با دل مهربونتون برای برآورده شدن تنها آرزوم دعا کنید یعنی باردار شدن خواهرم😔قدرت تحمل هرکس را از میزان سکوتش بسنجید آنان ک هیاهو می‌کنند بار هیچ چیز را ب روی شانه های خود تحمل نمی‌کنند. همه آدما هزارتا درد دارن حواسمون باشه ک ما نشیم درد هزار و یکمیشون.قضاوت و پیش داوری درباره یک شخص مشخص نمیکند او کیست. مشخص می‌کند شما چه کسی هستید! 😊
خودتو خسته نکن مردا همه یروزی خیانت میکنن حتی اگه زیباترین باشی

اوهوم ذات مهمه 

هر خیانتی یه دلیل داره اما هیچ دلیلی نمیتونه خیانت توجیح کنه

در خواست دوستی توسط جنس مخالف ممنوع،عشق فقط همسر ایندم