2777
2789

قسمت بحث های مذهبی رو کلا کلا پاک کرد😭برترین تاپیک اینستا که بانوی احساس راجب اموات زده بود هم پاک شده همه چی اصن😭😭این سایت چشههه واقعا چه مشکلی داره چرا اینکار میکنه متاسفم براش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما مشکلی پیش اومده 

از وقتی بانوی احساس تاپیک راجب اموات زده بهترین تاپیک بود کلی کلی بازدید گرفت خیلی زیاد تو این یک ماه اخیر شش بار این تاپیک رو پاک کردن حالا هم...💔

داخل این تاپیک ها بجز توهین به اعتقادات هم و مقدسات هیچیزی وجود نداره 

اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏
واااااا. خب حتما مشکلی پیش اومده  نکنه منظورت اینه که چون دینی و مذهبی بوده از عمد پاک کردن؟&n ...

یک ماهه بانوی احساس یه تاپیک راجب اموات زده از اونوقت تاحالا کلی تاپیک خوبی بود 

داخل این تاپیک ها بجز توهین به اعتقادات هم و مقدسات هیچیزی وجود نداره 

توهین زیاد میشه اما اون قسمت خیلی چیز های بدرد بخوری بود خصوصا خصوصا تاپیک راجب دیدن اموات 

توهین زیاد میشه اما اون قسمت خیلی چیز های بدرد بخوری بود خصوصا خصوصا تاپیک راجب دیدن اموات 

آره از اون لحاظ خوب بود

اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏