2777
2789
عنوان

دوستانی که راکوتان مصرف کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 19 پست
خوش به حالتون من همچنان دارم میزنم.جوش معمولی هم نه،جوشای خیلی دردناک و بزرگ🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️واقعا دیگه ...

😶😶😶عجیبه دیگه راکوتان آخرین راهه

مشکل هورمونی هم ندارین پ دیگه دلیلش چیه

ببخشید عزیزم اگ ماسک تغذیه کننده ای استفاده کردین ک خوب باشه میشه معرفی کنید چون دکتر ب من گفت ک مرتب ضدآفتاب و آبرسان و بالم لب استفاده کن چیز دیگه ای ننوشت

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
سلام گلم اول اینکه چطور دکتر گفته مشکلی نداره؟؟😐😐😐رو خود جعبه قرص و تو بروشورش هزارجا نوشته مصرف ...

همون دیگه دکتر اسکل چند بار بعدشم ازش پرسیدم گفتم روش همچین چیزی نوشته گفت نه مشکلی نداره اما من به عقلم رجوع گردم که مصرف نکنم نمیدونم کی به اینا مدرک میده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون دیگه دکتر اسکل چند بار بعدشم ازش پرسیدم گفتم روش همچین چیزی نوشته گفت نه مشکلی نداره اما من به ...

😑🤦🏻‍♀️واقعا

بنظرم مصرف نکنید بهرحال اون شرکتی ک اینو ساخته یچی میدونه ک روش نوشته در دوره بارداری و شیردهی اکیدا ممنوعه

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
مرسی از راهنماییت گلم

خواهش میکنم