2777
2789
عنوان

دوستانی که راکوتان مصرف کردن

690 بازدید | 19 پست

بچها چون نمیشه لیزر کرد یا وکس زد شما با چی صورتتونو شیو میکنید

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
سلام شما راکوتان مصرف میکنی؟ نتیجه داشته واست؟؟

سلام بله

خیلی تاثیرداشت

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام بله خیلی تاثیرداشت

من قرص نورم اسکین مصرف کردم ۳ دوره..نمونه ایرانیِ راکوتانه.ولی نتیجه مثبتی نداشت واسم.خیلی هم عوارض داشت ولی تهش خوب نشدم هنوز‌.

و این که بهتون پیشنهاد میکنم با تیغ صورتتو اصلاح کنید.تیغ مخصوص اصلاح صورت،نه ژیلت.

"Save your tears for another day"

عزیزم متاسفانه رواکوتان عوارض زیادی داره من چند ماه مصرف کردم و خیلی پشیمون شدم ضمن اینکه اثرش هم تا وقتی هست که مصرف میکنی

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه
من قرص نورم اسکین مصرف کردم ۳ دوره..نمونه ایرانیِ راکوتانه.ولی نتیجه مثبتی نداشت واسم.خیلی هم عوارض ...

اتفاقا منم نورم اسکین مصرف میکنم،تا الان حدود۱۱۵تا مصرف کردم

یعنی هیییچ تاثیری نداشت واستون؟😶

ببخشید بخوام بخرم بگم تیغ اصلاح صورت میخوام؟بعد موهای ریز رو باهاش اصلاح کنم بد نمیشن؟

عزیزم متاسفانه رواکوتان عوارض زیادی داره من چند ماه مصرف کردم و خیلی پشیمون شدم ضمن اینکه اثرش هم تا ...

خب باید ازمایش بدین من ازمایشام نرماله

اگه دوره درمانتون رو تکمیل کنید برنمیگرده

اتفاقا منم نورم اسکین مصرف میکنم،تا الان حدود۱۱۵تا مصرف کردم یعنی هیییچ تاثیری نداشت واستون؟😶 ...

اوهه ماشاءالله...خیلی عوارض داره حواستون باشه،مرتب مراقبت پوستی انجام بدین چروک نخوره صورتتون.کویر میکنه آدمو این قرصا

ببین تایمی که مصرف میکردم خیییلی کمتر جوش میزدم..ولی بازم میزدما،اینجور نبود که قطع شه کلا.۳ بستشو خوردم الان که شده انگار بدتر شدم نسبت به قبل🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ خیلی خیلی چربی بدنم زیاد شده..من صورتم جوش نمیزنه،کمرم میزنه.

آره بگید تیغ اصلاح صورت.تیغ اصلاح ابرو هم میگن بهش.فقط همونجا تستش کنید ببینید شیو میکنه یا نه،چون بعضیاشون فیکن اصلا تیز نیستن.

اوهه ماشاءالله...خیلی عوارض داره حواستون باشه،مرتب مراقبت پوستی انجام بدین چروک نخوره صورتتون.کویر م ...

اووووه چقدر بد😶😶😶منم کتف و کمرم چرب بود و جوش میزد از وقتی مصرف کردم دیگه کلاا جوش نزد کتف و کمرم بعد یکی دوماه هم صورتم دیگه جوش نزد کلا

بجز گاهی چندتا جوش ریز،نه مثل سابق

یسوال شما رعایت میکردی؟دکتر ب من گفت جیگر و اب هویج نخورم،فست فود خیلی کمتر بخورم

و اینکه مراقبت بجز ضدآفتاب و آبرسان چیکار میتونم کنم چون دکتر گفته بود مرطوب کننده استفاده نکن خودش میتونه باعث جوش شه

من راکوتان مصرف میکنم شیو نمیکنم بور ه

😂😐مرسی

اتفاقا منم نورم اسکین مصرف میکنم،تا الان حدود۱۱۵تا مصرف کردم یعنی هیییچ تاثیری نداشت واستون؟😶 ...

سلام عزیزجان چن تا سوال داشتم منم رفتم پیش دکتر قرص نورم اسکین گرفتم اما چون به بچه ام شیر میدم ترسیدم استفاده کنم در حالی که دکتر گفته بود مشکلی نداره 

شما چن ماه استفاده میکنی؟کل دوره اش چند ماهه اس؟

هفته ای چن تا؟

عوارض برات چیا بوده ؟میشه برام هر چی میدونی بگی

اووووه چقدر بد😶😶😶منم کتف و کمرم چرب بود و جوش میزد از وقتی مصرف کردم دیگه کلاا جوش نزد کتف و کمرم ...

خوش به حالتون من همچنان دارم میزنم.جوش معمولی هم نه،جوشای خیلی دردناک و بزرگ🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️واقعا دیگه نمیدونم مشکل کجاست..هزارتا ازمایش دادم گفتن مشکل داخلی هورمونی ارثی و ... نداری.قرص هم که فایده نکرد😑😑 تا ابد باید جوشی بمونم😂😂

نه دکترم بهم نگفت پرهیز کنم از چیزی.این چیزایی هم که اسم بردی تو اون تایم نخوردم شاید یکی دو بار.جیگر که اصلا دوس ندارم و نمیخورم،فست فودم شاید ماهی یه بار.آب هویجم کم پیش میاد،بیشتر بستنی میخورم😁

ببین روتین پوستیتو رعایت کن حتما.مرتب ابرسان و ماسک های تغزیه کننده استفاده کن،کرم دور چشم بزن هر روز.اگه لبات خیلی خشک شد ویتامین آ+د بخر بزن به لبات

سلام عزیزجان چن تا سوال داشتم منم رفتم پیش دکتر قرص نورم اسکین گرفتم اما چون به بچه ام شیر میدم ترسی ...

سلام گلم اول اینکه چطور دکتر گفته مشکلی نداره؟؟😐😐😐رو خود جعبه قرص و تو بروشورش هزارجا نوشته مصرف این دارو در دوران بارداری و شیردهی اکیدا ممنوع است

حتی یکی دوماه قبل از اقدام هم نباید مصرف کرد😑

سلام عزیزجان چن تا سوال داشتم منم رفتم پیش دکتر قرص نورم اسکین گرفتم اما چون به بچه ام شیر میدم ترسی ...

من الان حدود۵ماه میشه استفاده میکنم،۳ماه اول روزی یدونه بعد یروز در میون 

مقدارش هم بستگی داره ک چقد واست موثر باشه مثلا یسریا دوره درمانشون باید حدود۳۰۰تا مصرف میکردن

ولی دکتر ب من گفت ب۱۵۰ک رسیدی دیگه کم کم قطعش کن

عوارضی ک تا وقتی ک مصرف میکنی همراهته خشکی پوست و خشکی لب هست باید مدام بالم لب استفاده کنی اگه آبرسان استفاده نکنی مرتب،پوستت خشک خشک میشه

واسه من اوایل خشکی چشم هم اذیت میکرد و ماه اول شدیدا موهام شوره زده بود ولی بعد ماه اول موهام اوکی شد

از عوارضش واسه بعضیا ریزش موهم هست همینطور افسردگی هم از عوارضشه ک البته این واسه مصرف دوز بالا و زیاده

ماهی دوبار هم باید ازمایش بدی که دکتر چک کنه ی وقت کبدت و اینا آسیب نبینن