2777
2789

سلام عزیزم 

من سرکلاژشکمی انجام ندادم اما یک نفر تو همین سایت قبلا بود که بعد ۴ بار سقط سرکلاژ شکمی انجام داده بود و بچه ی پنجم بالاخره خداروشکر براش مونده بود .اصلا عمل ترسناکی نیست کلا سرکلاژ و کورتاژ و.... جز عملهای راحت محسوب میشن و درصد موفقیت سرکلاژ شکمی بسیاااار بالاتر از سرکلاژ واژینال هست . به حرف دکترت اعتماد کن قوی باش و انجام بده امیدوارم به زودی دامنت سبز بشه عزیزم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم  من سرکلاژشکمی انجام ندادم اما یک نفر تو همین سایت قبلا بود که بعد ۴ بار سقط سرکلاژ ...

سلام ممنونم بهم امید دادی، من ۱۷هفته کیسه ی آبم پاره شد، دومی ۱۹هفته کیسه ی آبم اومد داخل واژن، سومی خارج از رحم بود، چهارمی بالآخره فهمیدن دهانه ی رحم کوتاهه باید سرکلاژ شم ولی ۲۶هفته اونم اومد پایین، خیییییییلی دلم خون شده این چندسال از خوشحالی دشمن و ترحم دوست... دوبار تاحالا بخاطر چسبندگی جفت که بعد بچه نیمده کورتاژ شدم، درد کشیده هستم از درد نمیترسم

فقط نمیخوام این دفعه باز دست خالی برگردم

سلام ممنونم بهم امید دادی، من ۱۷هفته کیسه ی آبم پاره شد، دومی ۱۹هفته کیسه ی آبم اومد داخل واژن، سومی ...

عزیز دلم منم تجربه ی دو تا سقط دارم کاملا درکت میکنم و حس و حال الانتو میفهمم برای سرکلاژ شکمی اصلا و ابدا تردید نکن . ضمن اینکه حتما و حتما بعدش استراحت داشته باش   من بهت قول میدم با سرکلاژ شکمی جواب میگیری . من اگر جای شما بودم لحظه ای برای این کار تردید نمیکردم .قوی باش و محکم ... 

عزیز دلم منم تجربه ی دو تا سقط دارم کاملا درکت میکنم و حس و حال الانتو میفهمم برای سرکلاژ شکمی اصلا ...

حتما انجام میدم حتی نوبتم زدم فقط همین که این آخرین راهمه و تنها امیدمه همش میگم خداکنه جواب بده، خدا یه بچه بهم بده که منم از این بلاتکلیفی دربیام بعد از این همه زجر و بدبختی، ممنونم انشاءالله هرچی توی دلته بهش برسی

حتما انجام میدم حتی نوبتم زدم فقط همین که این آخرین راهمه و تنها امیدمه همش میگم خداکنه جواب بده، خد ...

بگرد تو همین سایت اون تاپیک پیدا کن عنوانش این بود که من از سرکلاژ شکمی با لاپاراسکوپی نتیجه گرفتم .  پیداش کن بخون تا امید بگیری و بدونی که تو تنها نیستی و خیلی ها با همین کار نتیجه گرفتن 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4645856/من-سرکلاژ-شکمی-با-لاپارسکوپی-جواب-گرفتم

ممنونم عزیزم، قبل از حاملگی سرکلاژ شکمی شده ولی من توی حاملگی میخوام انجام بدم برای همین نگرانم نکنه مثل سرکلاژ واژینال که گفت بچه اومده بود پایین درست نشد بخیه بزنم اینم همین جور سرم بیاد

ممنونم عزیزم، قبل از حاملگی سرکلاژ شکمی شده ولی من توی حاملگی میخوام انجام بدم برای همین نگرانم نکنه ...

سلام عزیزم من اشخاص زیادی دیدم که توی بارداری سرکلاژ شکمی شدن، نگران نباش، و انجام بده.یکیشون  توسط دکتر رقایی در اصفهان  انجام داده بود و به سلامتی فرزندشو به دنیا آورد. خودم هم قبل از بارداری سرکلاژ شکمی انجام دادم. پیغام دوستی دادم، قبول کن و بیا صفحه خصوصی

باید ایستاد و فرود آمد بر آستانه دری که کوبه ندارد.

تاپیک تعطیل شد خواستم نظرمو بگم

گیریم تست ایدز داد با تنوع طلبیش چیکار میخواد بکنه وقتی این آدم با تعداد زنهای مختلف رابطه داشته بدون به یک زن نمیتونه پایبند باشه.

وقتی قبل ازدواج به کرات رابطه متعدد با زنهای مختلف داشته یک زن نمیتونه سیرابش کنه چون مزه تنوع طلبی رو چشیده

سلام عزیزم من اشخاص زیادی دیدم که توی بارداری سرکلاژ شکمی شدن، نگران نباش، و انجام بده.یکیشون   ...

سلام عزیزم دکتر رقایی تو بارداری سرکلاژ انجام میده؟ من یه زایمان زود رس داشتم اما میترسم میخام برا بعدی سرکلاژ شکمی باشم 

سلام عزیزم دکتر رقایی تو بارداری سرکلاژ انجام میده؟ من یه زایمان زود رس داشتم اما میترسم میخام برا ب ...

بله عزیزم دکتر رقایی توی اصفهان این کارو انجام میدن

ایشون بعد از سه ماهگی توی بارداری سرکلاژ شکمی انجام میدن

خیلی ها هم پیششون نتیجه گرفتن

توکل به خدا بکن و انجام بده

بله عزیزم دکتر رقایی توی اصفهان این کارو انجام میدن ایشون بعد از سه ماهگی توی بارداری سرکلاژ شکمی ا ...

وای جدی خدارو شکر 😍بعد نوبت دهیش چجوریه میده یا باید از خیلی قبل نوبت بزنم ممنونم عزیزم شما انجام دادی؟ هزینش چقدر شد 

وای جدی خدارو شکر 😍بعد نوبت دهیش چجوریه میده یا باید از خیلی قبل نوبت بزنم ممنونم عزیزم شما انجام د ...

شما اگر ساکن اصفهان هستی ، اول یک نسخه برو پیشش، فکر میکنم چون پزشک حاذقی هستن کمی نوبت دهیشون سخت تر باشه

اما اگر باردارین که سریعتر بهتون نوبت ویده

من تهران انجام دادم ، من قبل از بارداری سرکلاژ کردم عزیزم