2777
2789
عنوان

روش درس خوندن کنکوری❤️

3530 بازدید | 83 پست

سلام سلام سلام

ببخشید یکم زود اومدم آخه ظهرم خالی شد.

امیدوارم حال همتون عالی باشه. قول دادم بیام توضیح بدم چجوری درس خوندم.
اول اینو بگم که توضیحات رو کامل میدم بعد هم جواب سوالاتتون رو میدم❤️
راستی بچه ها برای اینکه سوالات همه رو کامل جواب بدم و کسب جا نیوفته لطفا تمام سوالاتتون رو یکجا برام بفرستید. هر چند تا باشه جواب میدم. اگر هم تکراری بود جواب بقیه رو براتون کپی میکنم.🌷

♡ G‌od wants it ♡

بچه ها من یک سال پشت کنکوری بودم.
سال اول پایه درسیم قوی بود اما کنکوری نخونده بودم. مدرسم شاهد بود اما سهمیه نداشتم مادرم دبیر بودن و امتیازم برای شاهد اون بود. سالی که پشت کنکور بودم راحت ترین سال بود. روزی ۷ ساعت درس خوندم‌. هر روز بیرونم میرفتم وگرنه واقعا کسل کننده میشد. البته بچه ها یادتون باشه ساعت مطالعه شخصیه یکی با ۵ ساعت رتبه دو رقمی میاره یکی با ۱۰ ساعت. ولی ساعت مطالعه باید کیفیت داشته باشه. 
مثلا سر کتاب خوابتون نبره😂

♡ G‌od wants it ♡

طبق عقیده ی من ۹۰ درصد کنکور رو تلاش خود فرد تعیین میکنه. مدرسه واقعا تاثیر خاصی نداره و حتی اگه مدرسه زیاد سخت گیر باشه جلوی کنکوری درس خوندن و میگیره‌. چون واقعا حتی تیزهوشان هم صحیح کنکوری تدریس نمیکنن.
۱۴۰۲ فقط تخصصی ها هست پس من طبق اونا میگم فقط

♡ G‌od wants it ♡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ریاضی آرین حیدری و فیزیک یحیوی دی وی دی جامع رو داشتم‌. تست هم زیاد میزدم.
زیست جامع خیلی سبز حل میکردم نکات رو جلوش می‌نوشتم و هی دوره میکردم.
شیمی سه سطحی کانون
تست کنکور خیلی سبز ۱۰ سال پیش هم دوره میکردم.
گزینه دو هم شرکت میکردم اما پیوستگی آزمون نداشتم. جاهایی که فکر میکردم نیازه بیشتر مکث 
میکردم
راستی بچه ها من زمین نخوندم. ۱۴۰۲ زمین مؤثره باید بخونین

♡ G‌od wants it ♡
بچه ها من یک سال پشت کنکوری بودم. سال اول پایه درسیم قوی بود اما کنکوری نخونده بودم. مدرسم شاهد بو ...

من تازه میخوام شروع کنم بخونم 

به نظرا تابستون میتونم ده و یازده و تموم کنم؟

من تازه میخوام شروع کنم بخونم  به نظرا تابستون میتونم ده و یازده و تموم کنم؟

پایه درسیتون مدرسه در چه حده؟

اگه متوسط و قوی هستین البته. اگرنه باید تایم بیشتری درس بخونین. مثلا در یک روز یکبار ۱۲، یکبار ۱۰ و ۱۱

♡ G‌od wants it ♡
تراز آزمون اخر گزینه ۲ چند شد؟

من آزمون آخر رو ندادم. بالاترین ترازم ۱۰۰۰۰ بود. آزمون رو به بهانه یادگیری بخونین و اگر نتیجه بد شد اصلا اهمیت ندید‌. گزینه دو از ۱۳۰۰۰ تراز.

♡ G‌od wants it ♡
ریاضی آرین حیدری و فیزیک یحیوی دی وی دی جامع رو داشتم‌. تست هم زیاد میزدم. زیست جامع خیلی سبز حل م ...

کلاس کنکوری رفتی؟ اگه اره چه نکات مثبتی داشت؟

و اینکه برای تخصصیا چه کتاب تستایی گرفتی ؟ جامع گرفتی یا تک پایه (من میرم یازدهم می‌خوام ببینم چی باید بگیرم) و سطح منابعت چطوری بود؟ منظورم اینه که مثلا خیلی سبز زیست رو که زدی بعدش به عنوان یه سطح پیشرفته تر آی کیو هم کار کردی یا نه🙂

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌