2777
2789
معمولا دکتر ها ۲۴ ساعت یا ۴۸ ساعت بعد ی ازمایش تیتر مینویسن بعصی ها هم هیچ ا هم‌نمیگن ببین دکترت چ ...

آره، مشکل اینجاست که دکترم 6روز دیگه میشینه  

ممنونم ازت خدای خوبم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یبتر روز موعدم و یبار فرداش زدم، اولی یمقدار کمرنگ بود ولی دومی کامل پررنگ بود

سلام عزیزن میخواستم ازت بپرسم که شما تنبلی تخمدان داری؟ و اینکه قرص مدروکسی پرژسترون ب تنهایی باعث میشه که اون ماه بارداری اتفاق نیوفته؟

سلام عزیزن میخواستم ازت بپرسم که شما تنبلی تخمدان داری؟ و اینکه قرص مدروکسی پرژسترون ب تنهایی باعث م ...

سلام عزیزم، من تنبلی مختصر داشتم، ماه اول فقط کلومیفن داد، ماه بعد لتروزول و 2تا hmg و 2تا آزادسازی

ماه سوم لتروزول 3تا hmg و 2تا آزادسازی، البته ماه سوم زمان خوردن داروها اصولی بود، ماه های قبل بخاطر نبودن دکتر و زمان بندی اشتباهش زمان رو از دست میدادم!

ولی ببین بدن با بدن خیلی فرق داره، نباید خودمونو با هم مقایسه کنیم، دکترت با توجه به شرایطت بهت دارو میده

ممنونم ازت خدای خوبم  
سلام عزیزم، من تنبلی مختصر داشتم، ماه اول فقط کلومیفن داد، ماه بعد لتروزول و 2تا hmg و 2تا آزادسازی ...

درسته ولی تا به حال دکترم الانکه دوساله میرم بهم این چیزا نداده فقط متفورمین و دوفاستون جدیدا مدروکسی 

میتونم بپرسم علائمت چی بوده قبل اینکه بیبی بزنی و چجوری متوجه بارداریت شدی

من چند روز قبل از موعدم فقط سینه‌هام مثل همیشه درد میکرد و فرقش فقط این بود ک نوک سینه‌هام حساس شده بود، همین، بعد روز موعدم بی‌بی‌چک زدم ک دو خط شد.

ممنونم ازت خدای خوبم