2777
2789
عنوان

جوش زیر پوستی یا کومدون😥😥🥺

1223 بازدید | 6 پست

خانما من ی مدته زیر پوستم ی عالمه جوش زده فقطم تو افتاب پیداس خیلی اذیتم میکنه اگه راه کاری چیزی دارین میشه به منم بگید خدا خیرتون بده🥺🌻🌻

کدوم قسمته صورته کمودون تو پیشونی بخاطر ساعت خواب نا منظمه لایه برداری کن

روزی که پات وا شه به این دنیا من قاب میگیرم تو رو رو میز❤️ تو وارث لبخند من میشی دارایی من میشه دوتا چیز💫🥺❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤝همدردیم 

منم نباید یه سری چیزارو بخورم مثلا گوجه 

اما ۲ روز پیش جایی دعوت بودم خوردم 

الان کل صورتم شده جوش و کهیر 😑😒

همونی که خیلی نایسه عمرا سرِ کوچه وایسه ! 🤙😎 درخواست دوستی از طرف مرد پریود شو های سایت =بی آبرو شدنشون توسط اینجانب [دیگه خوددانی] 

🤝همدردیم  منم نباید یه سری چیزارو بخورم مثلا گوجه  اما ۲ روز پیش جایی دعوت بودم خوردم&n ...

خیلی بده🙁اعتماد به نفستو میاره پایین 

جوری شده دیگه دوست ندارم برم‌مهمونی

خیلی بده🙁اعتماد به نفستو میاره پایین  جوری شده دیگه دوست ندارم برم‌مهمونی

ن اتفاقا من اعتماد ب نفسم پایین نیومده 

همیشه مامانم میگه جوش یه چیز طبیعیه دگ نمیشه کاریش کرد تو صورت ۷۰ درصد از مردمم هست دیگ نگرانیات بی مورده استرسشونو نداشته باش کمترم نگاشون کن خودشون میرن💜🌱😁

بله دیگه

همونی که خیلی نایسه عمرا سرِ کوچه وایسه ! 🤙😎 درخواست دوستی از طرف مرد پریود شو های سایت =بی آبرو شدنشون توسط اینجانب [دیگه خوددانی]