2777
2789
عنوان

هوشبری خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 26 پست
باشه عزیزم❤️ خوب تحقیق کن اون رشته ای که علاقت بیشتره و شرایط بهتری داره رو انتخاب کن..سال اولت بود ...

سال اولمه.عمومیا حذف شده من نقطه قوتم عمومیه.شما رتبت از سال اول بهتر شد؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هوشبری کار پر ریسکیه .اتاق عمل  فکر میکنم بهتر باشه در اینده از نظر کاری و نیروی بیشتری میخان.چون معمولا هر شیفتی یک یا دوهوشبر هست ولی تعداد اتاق عمیلیا بالاعن.اکه رتبت به هوشبری میخوره پرستاری مامایی هم احتمالا میتونی

من که تلاشمو نکردم ولی نمیدونم بمونم همه تلاشمو میکنم یا نه راستش

قشنگ بشین فکراتو بکن بعد تصمیم بگیر 

اون دلیل ک سرگرمت میکنه و نمیزاره درس بخونی رو پیدا کن و بندازش دور (معمولا گوشیه😂)

سال اولمه.عمومیا حذف شده من نقطه قوتم عمومیه.شما رتبت از سال اول بهتر شد؟

اره رتبم از پارسال بهتر شد..اوهوم خیلیا نقطه قوتشون عمومیه ولی متاسفانه چون حذفش کردن شرایط برای بقیه داوطلبا هم همینه..دیگه الان بچه ها چاره ای ندارن جز اینکه خودشونو با شرایط وقف بدن..همون زمانی که میخواستی رو عمومیت بزاری رو میتونی الان برای قوی شدن اختصاصیات بزاری

ممکنه نیارم ولی همه ی تلاشمو نکردم امسال این اذیتم میکنه 

ببین همه ی ادما همهی تلاششونو نمیکنن 

من بعد ده سال میگم من سال کنکور تمام تلاشمو نکردم میتونستم فردوسی مشهد بیارم بجای گلستان 

ولی خب چه تضمینی بود من میشستم 

من سال اول توی جو مدرسه و کلاس بودم شد ۲ هزار سال دوم میشی بیخیال عالم 

دیدم که میگما 

یعنی سال دوم یهو تلاش عجیب غریب ازت در نمیاد همینی حالا با یک دهم شدت بیشتر یا به صد درصد شدت پایین تر 

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•
قشنگ بشین فکراتو بکن بعد تصمیم بگیر  اون دلیل ک سرگرمت میکنه و نمیزاره درس بخونی رو پیدا کن و ...

باورت میشه من تحت هرشرایطی یه دلیل برای سرگرم شدن پیدا میکردم تا درس نخونم؟😂حتی اگه داخل یه اتاق خالی هم میرفتم و گوشی و هیچ وسیله سرگرمی هم نبود باز یه راهی برای کم درس خوندن پیدا میکردم 🤦🏻‍♀️😂

ببین همه ی ادما همهی تلاششونو نمیکنن  من بعد ده سال میگم من سال کنکور تمام تلاشمو نکردم میتونس ...

کاملا موافقم..منم اون انگیزه و تلاشی که سال اول داشتم حتی یه درصدشو سال دومم نداشتم