2777
2789
عنوان

بیاید براتون آیت الکرسی بخونم🌱🌺

122 بازدید | 24 پست

میشه دعا کنید آبروم نره و خوشبخت شم 😥😭🙏🙏

کامنت بزارید  آیت الکرسی بخونم🌱❤

میشه دعا کنید آینده خوبی داشته باشم 🙏دعاکردید لایک کن واست صلوات بفرستم دوست عزیز🤩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هایکا

برام دعاکن برگرده

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚

من گلم...قبولیم

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.

اسمم سحر، برای رسیدن به شغل و درآمد دلخواهم و سر و سامون گرفتن زندگیم، ممنونم 

منم برات حمد میخونم گلم، ان شاالله دلت شاد بشه 

برای رسیدن به شغل و درآمد دلخواهم و سر و سامون گرفتن زندگیم و شفای پسرم ممنون میشم یه صلوات بفرستین. ان شاء الله لبتون خندون و دلتون شاد باشه

انشالله آبروت نره خوشبخت بشی بزیزم

خدای تورو نمیدونم ولی خدای من خداییکه به مو میرسونه ولی پاره نمیشه خدا جونم من به قلمت ایمان دارم میدونم هوامو داری پس توکل به خودت انشالله که حاجت روا بشم 🤲🦋😍