2777
2789

امروز پنجمین سالگرد ازدواجمونه

شوهرم که اینقدر مشغله داره اصصصلا یادش نیس😐

خودمم باردارم امروز راه بیست دقیقه ای رو یه ساعته آروم آروم رفتم گل خریدم با مواد پنکیک اومدم خونه درست کردم

به خودم رسیدم کلی لباس پوشیدم از پنج و نیم منتظر شوهرمم

زنگ زده میگه مامانم حالش بد شده با دامادمون رفته بیمارستان منم دارم میرم اونجا😑

از طرفی دلمم نمیاد باهاش بد برخورد کنم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ای خداااااا

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هوففففف🥺🙄

شانسو میبینی😶

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
سالگردازدواجتون مبارک دیکه مامانش ببمارستانه تو باید دعواش کنی؟

نه گفتم ک دعواش نمیکنم ولی مامانش هر چند وقت یبار آلرژیش عود میکنه اصلا یه چیز عادیه براش

از تو بدشانس تر منم ک پریودم عقب افتاده😭😭😭😭

🥺

بد برخورد کنی؟؟؟؟؟ برای چی اونوقت؟ که رفته بیمارستان؟؟؟ فردا پسرت دور از جون بری بیمارستان نیاد خودت ...

وااای تو چقد زبون نفهمی

یارو میگه دلم نمیاد دعواش کنم بعد میگی پسرخودتم بود فلانه

بخون ببین یارو چی میگه بعد دهن واکنید نصیحتش کنید.اه

خدایا مرسی❤️