2777
2789

مگه شق القمر کردی؟ دیگه روابطشون با دوستاشون کمتر میشه مورد داشتیم قطع رابطه هم کردن... از این دخترا خیلی بدم میاد واقعا مگه قله فتح کردین اخه؟ 

ناموسا لایک نکن 😐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودشونو نمیگیرن درگیر میشن خب 

به سمت بیکران‌و فراتر از آن✨                                                   زنانی که پای دویدنشان را بریده اند دخترانی به دنیا می اوردند که بالی برای پرواز دارند🧚🏼‍♀️                                                             غروب های زیبا ...نیازمند اسمان های ابری هستند🪐🌤                   به زودی میام تاپیک موفقیتامو‌‌میزنم🌈

کسی که قله فتح میکنه ارتباطش با دوستاش کمتر میشه؟😐چه ربطی داشت واقعا 

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

وای منم متنفرم 

خط عوض میکنن و کله دوستاشونو بلاک و انفالو میکنن 

خب که چی آپولو هوا نکردی شوهر کردی

- خود خَزانیم و دم از شوق بهاران ممی‌زنیم.                           در وطن خویش غریب :)                                                    ستین ۱۹ هستم دیگه 😌❤️

تنها موفقیت زندگیشونه 

ولی خب همینا بعد یه مدت دوباره مثل قبل میشن وقتی میفهمن ازدواج چندان کار شاخی نبوده

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

الان منم فرصت ندارم مثل سابقم باشم اصلا وقت نمیکنم کارهای خودمو انجام بدم باید اینو دوست های ادم هم درک کنن که شرایط دیگه مثل سابق نیس کلی دغدغه و دردسر داره ادم!

به سمت بیکران‌و فراتر از آن✨                                                   زنانی که پای دویدنشان را بریده اند دخترانی به دنیا می اوردند که بالی برای پرواز دارند🧚🏼‍♀️                                                             غروب های زیبا ...نیازمند اسمان های ابری هستند🪐🌤                   به زودی میام تاپیک موفقیتامو‌‌میزنم🌈