2777
2789
عنوان

کیا بچشون رو نمیبرن آتلیه

195 بازدید | 15 پست

من دوست ندارم بچم رو دم به دقیقه ببرم اتلیه شوهرم هم این کارا رو دوست نداره 

دو تا جاری دارم فصل به فصل میبرن خواهر شوهر و مادر شوهرم میگن تو هم ببر بچه گناه داره 

من از مصرف گرایی بدم میاد و دلم نمیخواد 

اما بقیه گدا بازی میفهمن 

البته بهم مستقیم نگفتن ها ولی اینجور خرج نکردن ها رو صرفه جویی نمیدونن 

دوست دارم از بچه تو محیط خانواده و زندگی عکس بگیرم 

یه عکس واقعی نه یه جیز دستکاری شده مصنوعی

اسباب بازی های خودش باشه نه چیزایی که مال اتلیه است 

خونه خودش باشه نه استدیو 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام من باشم نمیبرم البته چهار پنج سال پیش دخترمو بردم و پسرمو قرار شد برا هردو البوم بزرگ درست کنه میشد یه میلیون انقدر لفتش داد که تلفن کنه پشیمون شدم خودم میشستم با برنامه های گوشی درست میکردم
عکس معمولی حس بهتری داره تا این ژستای مصنوعی این نظر منه هزینه ش هم بماند

۲_۳ سال یک بار ببرش 

ولی وقتی خودت تو خونه هم میتونی هکس های خوب بگیری نیازی نیست هی ببری

نیازی هم نیس هر فصل ببرید واقعا این کارا چیه مد شده!

فقط استرس زندگیو بیشتر میکنن اینجور ادما

برا عروسی فرمالیته و اسپرت و .... برا بچه تعیین جنسیت و بارداری و  ماهگرد و .... بی خیال بابا به نظرم که بیشتر ندید بدید بازیه 😒

یه دونه عکس میدن به مادر شوهرم میذاره تو ویترین  الان پر عکس بچه های جاریهام شده 😁

منم با گوشی و دوربین عکس میگیرم قراره چاپ کنم

می‌خوام بزنم رو یخچال و آینه .شاسی رو آدم چکار کنه با اون قد و اندازه؟ پشتش رو هم حتما یا باید میخ بزنی یا پایه داشته باشه . تازه عکس کم جا تر هم هست . 

سلام من باشم نمیبرم البته چهار پنج سال پیش دخترمو بردم و پسرمو قرار شد برا هردو البوم بزرگ درست کنه ...

سلام هزینه هاش چقدره 

به همسرم گفتم حالا اینهمه اصرار میکنن یه دونه بریم سه تایی بگیریم   به عنوان یادگاری سالگرد ازدواج 

هر بار یه بچه دیگه اومد بریم مجدد بگیریم 🤣

من که اصلا به این چیزا نگاه نمیکنم الان برای یه تولد کلی پول میدن میبرن اتلیه و تم تولد من خودم از اولین تولد دخترم تماشو درست میکنم دوستدارین عکساشو ببینین؟؟؟همش هم ایده خودمه یا از نت میبینم درست میکردم

میگن بچت بزرگ میشه میگه چرا نبردی منو 🤔 درسته ؟ من دوست دارم یاد بگیره هر کسی سبک زندگی خودشو دار ...

از عکسهای مه تو خونه میگیری و قشنگ در میاد چاپ‌کن و قاب بزن

شده آااااااایا غمی ریشه به جانت بزند😔💔