اسمایل_گرل مدیر استارتر عضویت: 1398/09/19 تعداد پست: 483 عنوان بلاگری 67 بازدید | 8 پست سلام دوستان بنظرتون پیج آشپزی باشه در کنارش ماسک زیبایی و راهکارای خانه داری پست بذاره خیلی نلجوره یا یک موضوع باشه فعلا پیج بسته هست بالای صد کا هست 1401/05/11 | 16:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چتهههههههههه عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 4419 میتونی ولی رشد پیجت میاد پایین تو دنیای که همه دنبال دنیا جهان بخت شدنن😑تو مریم میرزا خانی شو😉💖.امیدوارم اقایونی که اینجان ماهی دوبار پریود بشن😑
اسمایل_گرل مدیر استارتر عضویت: 1398/09/19 تعداد پست: 483 میتونی ولی رشد پیجت میاد پایین ممنون گلماخه دو سه ماهه دی اکتیو کردم خیلی ریزش یهویی پیدا کرد و اینستا مدام رو اهنگا اهطار میداد منم حذف میکردم یعنی فقط اشپزی باشه؟
اسمایل_گرل مدیر استارتر عضویت: 1398/09/19 تعداد پست: 483 من خودم بلاگرم موفق باشی💙 بلاگر چی؟ روند پیجت خوبه؟
چتهههههههههه عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 4419 ممنون گلم اخه دو سه ماهه دی اکتیو کردم خیلی ریزش یهویی پیدا کرد و اینستا مدام رو اهنگا اهطار ... بله... کارت خیلی سخت شده پس چون زیر سازه پیجت اومده خیلی پایین تو دنیای که همه دنبال دنیا جهان بخت شدنن😑تو مریم میرزا خانی شو😉💖.امیدوارم اقایونی که اینجان ماهی دوبار پریود بشن😑
اسمایل_گرل مدیر استارتر عضویت: 1398/09/19 تعداد پست: 483 بله... کارت خیلی سخت شده پس چون زیر سازه پیجت اومده خیلی پایین دوسال خیلی وقت گذاشتم پیجو بالا بردم لایک و همه عالی یهو پوکید بدون دلیل یعنی دیگه درست نمیشه؟قبلا ریزش داشت ولی اینقدر ویو بالا بود ک فالوور میومد دوبرابرش ولی الان نه برعکس
چتهههههههههه عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 4419 دوسال خیلی وقت گذاشتم پیجو بالا بردم لایک و همه عالی یهو پوکید بدون دلیل یعنی د ... میاد بالا ولی خیلی تلاش بالا میخوادمثلا اکسپلورتو بکنی فقط آشپزیسیو متفرقه نداشته باشیتعاملتو ببری بالا تا دوباره پیجت جون بگیره تو دنیای که همه دنبال دنیا جهان بخت شدنن😑تو مریم میرزا خانی شو😉💖.امیدوارم اقایونی که اینجان ماهی دوبار پریود بشن😑
اسمایل_گرل مدیر استارتر عضویت: 1398/09/19 تعداد پست: 483 میاد بالا ولی خیلی تلاش بالا میخواد مثلا اکسپلورتو بکنی فقط آشپزی سیو متفرقه نداشته باشی تعاملتو ... ممنون عزیزم