2777
2789

پرو ترین آدمایی که دیدید چیکار کردن و ...؟؟؟ 

بیاید یکم بخندیم و پشمامون بریزه قبل نتایج کنکور😂😂

اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج ✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عموم زنگ زد داریم میایم خونتون گفتم باشه بیاین بعد با دوست دختر دیدم اومده یکم تعجب کردم بعد دیدم گفت جای ما رو تو اتاق بنداز😑😑

👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃                                          

رفته بودیم مسافرخونه پتو هم کم بود ، خواهرم یه پتو روش انداخته بود بعد بمن میگفت پتویی ک میخای رو خودت بندازیو بده من زیرم پهن کنم زمین سفته اذیتم ، گفتم خب سرده بدون پتو چ کنم گفت نه سرد نیس خوبه ، حالا خودش پتوپیچ بودا

.باید یکی او را دوست می داشت! باید لااقل یکی او را دوست می داشت، یکی که مهربان و دلسوز بود، یکی که از او می پرسید: «دلش می خواهد به گردش برود، یا غذا بخورد؟» یا کسی که به او می گفت: «بدون پالتو بیرون نرو، سرما می خوری!»، «وقتی کسی آدم را دوست نداشته باشد، زندگی چقدر سخت است! »