2777
2789
عنوان

کتاب برای جذب خواسته ها

172 بازدید | 14 پست

دوستان کسی کتابی مثل ماوراطبیعی شدن میشناسه برام معرفی کنه احتیاج به یه تلنگر دارم کارام جوره دیگه ای پیش نمیره مگه از همین طریق ها باشه 

همش الکیه قانون جذب و این مسخره بازیا 

.باید یکی او را دوست می داشت! باید لااقل یکی او را دوست می داشت، یکی که مهربان و دلسوز بود، یکی که از او می پرسید: «دلش می خواهد به گردش برود، یا غذا بخورد؟» یا کسی که به او می گفت: «بدون پالتو بیرون نرو، سرما می خوری!»، «وقتی کسی آدم را دوست نداشته باشد، زندگی چقدر سخت است! »

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الکی نیس

باور کن جدیدا دارن کلی مطلب منتشر می کنن در مورد کذب بودن قانون جذب و این حرفاد، همه چیز ب تلاش و سعی آدمه هیچی با خیالبافی بدست نمیاد 

.باید یکی او را دوست می داشت! باید لااقل یکی او را دوست می داشت، یکی که مهربان و دلسوز بود، یکی که از او می پرسید: «دلش می خواهد به گردش برود، یا غذا بخورد؟» یا کسی که به او می گفت: «بدون پالتو بیرون نرو، سرما می خوری!»، «وقتی کسی آدم را دوست نداشته باشد، زندگی چقدر سخت است! »
باور کن جدیدا دارن کلی مطلب منتشر می کنن در مورد کذب بودن قانون جذب و این حرفاد، همه چیز ب تلاش و سع ...

در مورد چیزی ک اطلاعات ندارین نظر ندین ک بقیه هم ناامید کنید 

من کلی نتیجه دیدم از جذب

وزن اولیه .71:400 وزن فعلی ۶۹ وزن هدف اولیه ۶۸ وزن هدف نهایی ۶۴ . مطمئنم که بهش میرسم خدایا شکرت 💪
در مورد چیزی ک اطلاعات ندارین نظر ندین ک بقیه هم ناامید کنید  من کلی نتیجه دیدم از جذب

اتفاقا کلی اطلاعات دارم از کجا می دونین بی اطلاعم ؟؟ و هییییچ نتیجه ای نگرفتم حتی یکبار

اتفاقا کلی اطلاعات دارم از کجا می دونین بی اطلاعم ؟؟ و هییییچ نتیجه ای نگرفتم حتی یکبار

راهشو اشتباه رفتین گ نتیجه نگرفتین 

وزن اولیه .71:400 وزن فعلی ۶۹ وزن هدف اولیه ۶۸ وزن هدف نهایی ۶۴ . مطمئنم که بهش میرسم خدایا شکرت 💪

برای اینکه انجام صحیحش حتی از کار کردن تو معدنم سخت تره به امادگی ذهنی بسیار بالایی نیازه 

عزیزم کتاب رازو خوندی؟؟  اگه نخوندی بخون  برای جذب و.. میخوای دیگه؟؟  اگه اره وارد ...

من خیلی کتاب خوندم کلی تحقیق کردم بهترین کتاب تو این زمینه ماوراطبیعی جو دیسپنزا بود دیگه مثلشو ندیدم 

فقط میخام خودمو شفا بدم میدونم امکانپذیره و خیلیا تونستن چون از دکترا که کاری برنمیاد شما چه نتیجه ای دیدین

من خیلی کتاب خوندم کلی تحقیق کردم بهترین کتاب تو این زمینه ماوراطبیعی جو دیسپنزا بود دیگه مثلشو ندید ...

امیدوارم عزیزم موفق بشی 

من خیلی نتیجه دیدم زیادن ولی مهمترینش رسیدن به همسرم بود درحالی که ایشون اصلا به من حسی نداشتن ولی کلی عاشقم شدن بعدشم ازدواج کردیم 

امیدوارم عزیزم موفق بشی  من خیلی نتیجه دیدم زیادن ولی مهمترینش رسیدن به همسرم بود درحالی که ای ...

عالیه 

من یه مدته ذهنم بهم ریخته دیگه نمیتونم مثه قبل جذب داشته باشم شایدم چون به مامانمو خواهرم گفتم حالا دیگه به هر راهی میزنم که تلنگری باشه بهم شما چطور خودتونو تو اون حالت حفظ کردین ؟حس نمیکنین تکراری شده؟ من بعد یه مدت از سرم میره

برای اینکه انجام صحیحش حتی از کار کردن تو معدنم سخت تره به امادگی ذهنی بسیار بالایی نیازه 

خب تلاش کنی با زحمت بازو بهش برسی ک آسونتره عزیز،خیالبافی نتیجه ای نداره