2777
2789

فکر کنید با یک‌اقایی خیلی وقته اشنا هستید و خیلی علاقه دارید ب همدیگه و بخوبی شناخت پیدا کردید.

حالا این اقا خواستگاری کرده و با مادرم صحبت کرده و همه شروط از جمله خونه و ماشین و همه رو قبول کرده

هرچند مامانم مخالفه و میگه هروقت درست تمومشد و فعلا درحد حرف بمونه

شما باشید با ۱۷ سال سن قبول میکنید و‌ادامه میدید یا کات میکنید؟من هیچوقت هدفم ازدواج نبوده رشتم تجربیه و درس میخام بخونم و مستقلشم بنظرم تا ۲۴،۲۵ ک ادم ب بلوغ فکریه کامل میرسه ازدواج ریسکه.

بین علاقم بهش و مستقل و موفق شدن موندم

توروخدا بگید شما باشید چه تصمیمی میگیرید

هرچه تبر زدی مرا،زخم نشد جوانه شد🌱🌼...ب عقاید همدیگه احترام بزاریم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهاش درارتباط میمونم ولی رابطمونو رسمی نمیکنم احتمال عوض شدن ملاکهات تو سالهای اینده هم زیاده

ممنون میشم تویی که منطق نداری یا به خودت زحمت نمیدی حرف منو یه دور با دقت بخونی بعد ریپلای کنی،انرژیتو برا من هدر ندی دوست عزیز

خیلی سنت کمه زوده هنوز بعدا پشیمون میشی 

میتونید بیشتر باهم آشنا شید حداقل تا ۲۲سالگی

خدایا ن بهم اخلاق دادی😒ن جذابیت دادی😒تو ایرانم ب دنیا اومدم😒خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😂😐نمیگی بسه باران🤭😂انقد تیکه ننداز،هرکی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی 🥺اونوقت کافیه یک نفر  یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی🤕خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی فداتشم 🤭

علاقه واست نون و آب نمیشه

تو به پسر احتیاج نداری، تنها چیزی که بهش احتیاج داری پوله، مطمئن باش

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...

صبر میکنم تا ۲۵ سالگی 

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:) 

۱۷سالته و خیلی وقته آشنایی....

الان سنت کمه و ب درست برس بوقتش ادمای بهتر تو زندگیت میان

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
تا به همه آرزوهات نرسیدی ازدواج شکست محسوب میشه گلم

کی گفتع؟

من ازدواج کردم و هدفمم دبیری و حقوقه شوهرمم همیشه پشتمع

دختر خالمم بعد ازدواج پزشکی خوند و موفق شد

خَسته‌از‌جَماعت‌ِزِنده‌کُش‌ِمُرده‌پَرست:))

نه ۱۷ زوده

هرچیزی سنی داره

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

مصخصه دختری هستی که مستقل و قوی شدن و دنبال رویاهات رفتن برات الویته پس به نظر من برو دنبال آرزوهات انشالله به وقتش مورد مناسب هم میاد تو زندگیت. ولی واقعا همه تمرکزتو بزاری روی درس و آیندت

الان خیلی زوده. بزذگترین اشتباهت میشه نکن‌ شما هنوز نرفتی تو جامعه. هزاران آدم سر راهت میاد با شرایط بهتر. و خودت هم میتپنی بری سرکار شاغل بشی مستقل بشی. از الان خودتو درگیر شوهر بچه نکن

تا به همه آرزوهات نرسیدی ازدواج شکست محسوب میشه گلم

بنظرتون کات کنم چون میترسم پیش بریم جدیترشه و واقعا پشیمون شم🥲💔شب و روز ندارم از استرس بابت تصمیمش

هرچه تبر زدی مرا،زخم نشد جوانه شد🌱🌼...ب عقاید همدیگه احترام بزاریم.