2777
2789
عنوان

سوال در مورد قرص

79 بازدید | 10 پست

من برای اولین بار شروع کردم قرص جلوگیری خوردم قرص روکین از اول پریودی ولی تو هفته اول دو روز یادم رفت بخورم منم اشتباه کردم نپرسیدم از کسی و سر خود دیگه ادامه ندادم الان سه روز میگذره دوباره لکه بینی افتادم الان قرص و دوباره بخورم یا نه؟

اسی میشه منم عکس قرص بذارم قرص بارداریه دیدم مرتبطه گفتم بگم 🙏🏻میخوام از تاریخ انقضاش مطمئن شم

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم…🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩‍❤️‍👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن دیگه بزار پریود شی بعد 

هفته اول نباید اصلا یادت بره 

ماه اولم با ی روش دیگه  هم جلوگیری کن اولش اینجوریه چند ماه بعد عادت میکنی

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

اگه برای جلوگیری از پریودی خوردی نه پریود میشی دیگه چون دو روز یادت رفته و لکه هم‌دیدی

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم…🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩‍❤️‍👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻
ن دیگه بزار پریود شی بعد  هفته اول نباید اصلا یادت بره  ماه اولم با ی روش دیگه  هم ...

نمیخوام پریود بشم ادامه بدم میشه؟ میخوام پریود نشم ولی جلوگیری روش دیگه هم میکنم

نمیخوام پریود بشم ادامه بدم میشه؟ میخوام پریود نشم ولی جلوگیری روش دیگه هم میکنم

ککلا نمیخوای پریود شی؟؟؟رحمت داغون میشه 

الانم ک لک دیدی پریود میشی چون قطع کردی

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

اینو فک کنم بیشتر از یه ساله دارم انقضا رو زده ۸/۲۰۲۴ درسته؟؟؟ یعنی انقد انقضای طولانی داره؟!

تازه دوروزه پاک شدم الان نمیخوام بشم

بخور شاید نشدی 

اگه دوروزه امکان داره نشی 

ولی جلوگیری جواب نمیده ها با ی چیز دیگه جلوگیری کن حتما