من برای اولین بار شروع کردم قرص جلوگیری خوردم قرص روکین از اول پریودی ولی تو هفته اول دو روز یادم رفت بخورم منم اشتباه کردم نپرسیدم از کسی و سر خود دیگه ادامه ندادم الان سه روز میگذره دوباره لکه بینی افتادم الان قرص و دوباره بخورم یا نه؟
اسی میشه منم عکس قرص بذارم قرص بارداریه دیدم مرتبطه گفتم بگم 🙏🏻میخوام از تاریخ انقضاش مطمئن شم
🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم…🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩❤️👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه برای جلوگیری از پریودی خوردی نه پریود میشی دیگه چون دو روز یادت رفته و لکه همدیدی
🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم…🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩❤️👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻
اینو فک کنم بیشتر از یه ساله دارم انقضا رو زده ۸/۲۰۲۴ درسته؟؟؟ یعنی انقد انقضای طولانی داره؟!