2777
2789
عنوان

زندگی با مادرم که جدا شده از پدرم

1332 بازدید | 56 پست

سلام مادر و پدرم 3ساله جدا شدن و به خاطر اخلاق تند پدرم با مادرم زندگی میکنم،الان تقریباً 3روزه که متوجه شدم دلیل جدایی شوند رابطه های متعدد مادرم با مردای دیگه است،دیشب که بهش گفتم چرا اینجوری میکنی میگه زندگی خودمه بهت ربطی نداره،پیام هاشو که چک کردم متوجه شدم با اون مردا رابطه جنسی داشته

دارم دیونه میشم و عصبانی هم هستم

خانم ها و آقایان لطفاً راهنمایی ام کنید چیکار کنم 🙏🙏

چند سالته؟

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

وای طفلک پدرت، و همچنین خودت، شرایطشو نداری که مستقل بشی؟ چند سالته؟ شغل داری؟ 

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

21

مستقل شو هر جور شده اگه میتونی برو با پدرت زندگی کن سعی کن زیاد به پر و پای مادرت نپیچی که اخر سر برات توطئه درست نکنه 

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

نه منتظرم امشب جواب کنکور بیاد 

اگه میتونی یطوری انتخاب رشته کن که بری خوابگاه و از محیط خونه دور بشی

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
مستقل شو هر جور شده اگه میتونی برو با پدرت زندگی کن سعی کن زیاد به پر و پای مادرت نپیچی که اخر سر بر ...

پدرم اخلاقش تنده،میدونم پیش اون اصلا نمیتونم زندگی کنم 

حداقل اینجا مادرم کاری به کارم نداره

هوف ینی منم دختر خواهر شوهرم ۱۴ سالشه ..بخدا داره آبرو فامیل میبره ..منم دیشب تاپیک زدم راهنماییخواستم که با مشاوره رفتن درست میشه یا ن ..میترسم این عادت کنه ب این سبک بازیا آینده خودشم خراب کنه ..

دلم براش میسوزه.مادر پدرشم خیلی مومن هستن نمیدونم چرا این دختر خیلی شوته رسوایی ببار میاره..

کاملن درکت میکنم‌نگران باشی .انشالله ک درست بشه خیلی سخته ..منم شوهرم خودم خیلی تو فکرشیم 

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
تا ببینم رتبه ام چجوری میشه،دعا کنید رتبه ام خوب بیاد 

انشالا که خوب میشه، اگه میتونی برو پیش پدرت، تحمل بداخلاقی پدر راحت تره تا تحمل این رفتار مادرت

هوف ینی منم دختر خواهر شوهرم ۱۴ سالشه ..بخدا داره آبرو فامیل میبره ..منم دیشب تاپیک زدم راهنماییخواس ...

بخدا وقتی پیام هاشو دیدم خواستم خودمو بکشم اینقدر که خجالت کشیدم که مادرم همچنین زنی هست

خب راست گفته زندگی خودشه

کارشو تایید نمیکنم اما واقعا ربطی به کسی نداره

به پدرت مربوط بوده که اونم از زندگیش حذفش کرده.

تو هم نمیتونی بگی بخاطر من جور دیگه باش ، بجاش تلاش کن مستقل بشی و جدا زندگی کنی یا برو‌با پدرت زندگی کن.

به نظرم اخلاق تند پدرت به سبک زندگی مادرت ، شرف داره 

خدایا شکر برای نعمت هات ♥️
بخدا وقتی پیام هاشو دیدم خواستم خودمو بکشم اینقدر که خجالت کشیدم که مادرم همچنین زنی هست

😭آخ بمیرم برا دلت ....این شبای محرم خیلی دعا کن برای مادرت ..دعا کن خداوند راه خیری پیش پاش بزارع

و درست بشه ...اینکه با ی نفر باشه برای ازدواج مشگلی نداره..ولی اینکه رابطه جنسی اونم بدون محرم بودن و خیلی ریلکس با غریبه ارتباط برقرار کردن سخته آدم آتیش میگیره

میفهممت...

دختر خواهر شوهرم دیروز رفته بود پارک .با پسرای پارک حرف میزد .نگو پسرمم دیدتش ۱۳سالشه..‌وای الی من بمیرم پسرم عصبانی اومد تو چشاش قرمز شده بود باباش گفت چیشده چته ..گفت بابا برا چی آبجی (ب دختر خواهر شوهرم میگه آبجی )با پسرای تو پارک حرف میزنه .همه داشتن نگاش میکردن ‌.چند تا دختر ول بدتر از خودشم باش بود...ینی فکن بچه ۱۳ ساله هم این چیزا رو میفهمه ..

شوهرم که از عصبانیت نزدیک بود سرو خودشو بکوبه ب دیوار...خیلی سخته ..آبرو آدم در میون باشه ..متاسفانه اینجا ایرانه مردم هم عقلشون ب چشمشون ..همه چی میگن ..دیگه تو ملع عام این چیزا باشه ک فاجعس ..

امیدوارم مادرتون درست بشه ...انشالله

خب راست گفته زندگی خودشه کارشو تایید نمیکنم اما واقعا ربطی به کسی نداره  به پدرت مربوط بوده ک ...

ببین آدم تا اطرافیانش ب این درد مبتلا نشن حرف زدن آسونه ....اینکه بهش ربطی ندارع درست ..ولی این دختر براش سنگینه مادرش بخاد سبک بازی در بیاره ..

فردا مردم میکوبن تو سر این دختر که مادرش فلانه بهمانه 

برا ازدواجش مشگل پیش میاد..مادرش بشه انگشت نما خیلی سنگین میشه واسش ...تا وقتی آدم دردی نداره میگه ولش کن بابا ..ولی بخدا سخته خیلی سخته