دیشب خونه مادر شوهرم پسر یک سال و نیمم رو سرامیکا خورد زمین.تمام دهنش پر خون شد و لب بالا و پایینش پاره شد و دماغشم خونریزی کرد.اومدیم خونه جلوی چشممون دوباره خورد زمین و لب پایینش بدتر شد.هنوز ده دقیقه نگذشته بود برای بار سوم به شدت رو سرامیکا با صورت افتاد و بینیش باز خونریزی کرد.نمیدونم اینا یعنی چی.انگار یکی گرفتشو انداختش زمین.پسرم اصلا بچه شری نیست.خیلی ارومه.همون دیشب صدقه گذاشتم.ولی الان دلم اروم نمیشه با پرستارش بذارمش برم.خیلی میترسم.اونقدر لباش ورم کرده که به هم نمیرسه و بسته نمیشه و کبوده.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
شما که بچه داری سرامیکها را بپوشون چون تازه اولشه و مدام میخواد بدو بدو کنه. تا قبل از اینکه سرامیکها را فرش کنم دخترم میخورد زمین ولی الان دیگه نمیوفته
من تاپیکای قبلیتو خوندم مخصوصا اون سس رو... تو خونه زیاد ایه الکرسی بخون شبا وقتی میخواب وبالا سر پسرت
خدایا شکرت بابت تمام نعمتات...شکرت بابت شوهر خوب و آقا.... شکرت بابت فرزند سالمی که در راه داریم...شکرت که خوشبختیم...هزاران بار شکر خدای مهربون...خانواده سه نفرمونو حفظ کن در پناهت خدای مهربون و رحیم...
خدایا شکرت بابت تمام نعمتات...شکرت بابت شوهر خوب و آقا.... شکرت بابت فرزند سالمی که در راه داریم...شکرت که خوشبختیم...هزاران بار شکر خدای مهربون...خانواده سه نفرمونو حفظ کن در پناهت خدای مهربون و رحیم...
راه رفتن روی سرامیک برای بچه ها خطرناک هست. بیشتر مراقب بچه باش. من اگه ببینم بچم یه بار روی سرامیک زمین خوره دیگه نمیذارم به تنهایی روی سرامیک قدم برداره.
اهان..رفت و امد اون چیزار طبیعه بالاخره تو دنیای ما زندگی میکنن من خیلی از این جریانا شنیدم...ولی تاثیر ایه الکرسی خیلی بالااااس چون خودمم تجربشو دارم حتما زیاد بخون تو خونه تو اتاق بچت شب موقع خواب