2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آهنگ های  خارجی کودکانه واسه ش دانلود کن و براش بذار 

برنامه کودکای خارجی دانلود کن و خودت باهاش تکرار کن کلمات رو ومعنیشونم بهش بگو 

آهنگ هاشون که معمولا حالت آموزشی دارن مثلا کلمه ها رو با شکل هاشون یاد میده مثلا آهنگ بیبی شارک بچه نهنگ و خانواده اشه که خانواده اشو مث پدر و مادر و مادر بزرگ و پدربزرگ رو یاد میده بقیه هم همینطوری هستن

💔
میزارم حس میکنم تاثیری نداره 

من الان دوساله این کارو میکتم اما زبان فارسی دیگه نمیبینه با اسبابازیهاش که بازی میکنه فقط انگلیسی حرف میزنه

سعی کن آنقدر کامل باشی  که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد!

عزیزم کدوم شهر هستی ؟

من دخترمو از ۶ سالگی فرستادم 

توشهرمون از ۶ سال داره برا زبان

الان دخترم ۱۱ سالشه و کاملا تسلط ب زبان انگلیسی داره

در کشور خداپرستانیم ! ولی در حسرت زندگی کافران! به کدامین گناه؟

چه عالی خودتم باهاش حرف میزنی

نه مشاورش میگه اصلا به روی خوذتون نیارین ای کارتون های برای یادگیری زبان انگلیسیه اگه ازت سوال معنی این کلمه چی میشه بهش بگو نمیدونم تا خوذش تلاش کنه بفهمه 

سعی کن آنقدر کامل باشی  که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد!