گیسوکمند، مدیر عضویت: 1401/02/09 تعداد پست: 775 عنوان تروخدا یکی کمک کنه | مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 37 پست ببخشید دلپیچه دارم خیلی.بیرون روی دارم از سر شب.(اسهال)دارم میمیرم دیگه.قرصی هم ندارم تو خونه تروخدا بگید چیکار کنم. میشه یه صلوات برای سلامتیه نی نی توراهیم بفرستید🌺دامنتون سبز بشه الهی🤲🏻🌱 1401/05/11 | 04:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گیسوکمند، مدیر استارتر عضویت: 1401/02/09 تعداد پست: 775 موز خوبه واسه بیرون روی اره فرستادم بگیرن برام با قرص دیفنوکسیلات. میشه یه صلوات برای سلامتیه نی نی توراهیم بفرستید🌺دامنتون سبز بشه الهی🤲🏻🌱
گیسوکمند، مدیر استارتر عضویت: 1401/02/09 تعداد پست: 775 ای بابا برو دکتر حتما تا شدید نشه دارو مصرف کنی منم تازه گرفتم شما چطوری الان؟من خیلی تب دارم و بدنم کم جونه.دارویی مصرف میکتی الان؟ میشه یه صلوات برای سلامتیه نی نی توراهیم بفرستید🌺دامنتون سبز بشه الهی🤲🏻🌱
شهرزاد۲۶ عضویت: 1401/02/29 تعداد پست: 8924 شما چطوری الان؟من خیلی تب دارم و بدنم کم جونه.دارویی مصرف میکتی الان؟ ما خانوادگی گرفتیم😀من و شوهرم بار دوممون بود کم بود ولی دخترم نوزاده خیلی شدید بیچارهاگر تب داری ازیترومایسین بخور
گیسوکمند، مدیر استارتر عضویت: 1401/02/09 تعداد پست: 775 ما خانوادگی گرفتیم😀من و شوهرم بار دوممون بود کم بود ولی دخترم نوزاده خیلی شدید بیچاره اگر تب داری ... ای عزیزممم.امام حسین زودتر خوبش کنه.باشه عزیزم ممنون میشه یه صلوات برای سلامتیه نی نی توراهیم بفرستید🌺دامنتون سبز بشه الهی🤲🏻🌱
گیسوکمند، مدیر استارتر عضویت: 1401/02/09 تعداد پست: 775 ما خانوادگی گرفتیم😀من و شوهرم بار دوممون بود کم بود ولی دخترم نوزاده خیلی شدید بیچاره اگر تب داری ... اتفاقا منم شوهرم کرونا داشت فک کنم کااامل از بدنش بیرون نرفته.دیروز باهم بودیم هی ازون گرفتم احتمالا میشه یه صلوات برای سلامتیه نی نی توراهیم بفرستید🌺دامنتون سبز بشه الهی🤲🏻🌱
شهرزاد۲۶ عضویت: 1401/02/29 تعداد پست: 8924 ای عزیزممم.امام حسین زودتر خوبش کنه.باشه عزیزم ممنون مرسی عزیزم
شهرزاد۲۶ عضویت: 1401/02/29 تعداد پست: 8924 اتفاقا منم شوهرم کرونا داشت فک کنم کااامل از بدنش بیرون نرفته.دیروز باهم بودیم هی ازون گرفتم احتمالا ۱۰ روز قرنطینه داره
everr_green عضویت: 1400/11/25 تعداد پست: 5341 برو دکترماست و کتهبرنج با ماشموزچیزای نمک دار مثل دوغم خوبه البته زیاد ترش نباشه جان جدت لایک نکن😊🔪