2777
2789
پونزده سال عاشقش بودم. تو حسرت یه بار لمس کردن دستاش میسوختم... بوی عطرش دیوونه‌م میکرد... صداش... نگاهش... راه رفتنش... همه چیش برام نهایت جذابیت بود...

ولی خیلی مغرور بودم و خیلی مغرور بود و کلی دختر خاطرخواه دورش بودن از فامیل و اشنا گرفته تا دانشجوها و همکاراش و ...

تا اینکه اون روز، بعد از سالها که تنها شدیم با هم، گفت که همیشه منو دوس داشته و بهم فکر میکرده... دستامو گرفت... خواست ببوستم که نذاشتم

هفته دیگه کلا برای همیشه میره از ایران...

چهل و دو سالشه

میتونم برای اخرین بار اغوششو تجربه کنم... بوسه هاشو... 

ولی میترسم وابستگیم و عشقم خیلی شدیدتر بشه و بدجوری زمینگیر بشم

از طرفی میگم اگه تجربه نکنم، شاید تا ابد حسرت بخورم...

اگه جای من بودین چیکار میکردین؟

چرا نمیبرتت

چرا اقدام جدی نمیکنه

و هیچ ذوقی برای زندگی..🪐 | هر عقیده ای لزوما قابل احترام نیست.🦄 یه روزی میرم✈و از ایران و ایرانی جماعت دور میشم•~• | ‏دارم میرم/: ولی با یه ایرانی میرم😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربه نمیکردم .. چیزی که برای من نیست و نخواهد بود

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..

یبار بجایی خوندم یکی نوشته بود خوشبحال من ک غمم غمه عشق 

خودم تجربه نکردم اما همیشه دلم خواست بدونم این غمی ک شما داری در برابر یه غمی مثل فقر ، خاک کردن ارزوها حسرت ، از دست دادن واقعا کوچیک یا بزرگ

در گذرگاه زمان خیمه شب بازی دهر روز ها با همه تلخی و شیرینی خود میگذرند عشق ها می میرند رنگ ها رنگ دگر میگیرند و فقط خاطره هاست که چه تلخ و چه شیرین دست ناخورده به جا می مانند ...

کل روز براش اهنگای سوزناکی که  بعد از اون تو این چن ماه گوش داده بودم میخوندم 

باهاش با اهنگ summertime sadness تانگو میرقصیدم

کل روز تو بغلش خودمو گم میکردم 

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

درمورد سوالت نرو ... 

تو حسرت سوختن بنظرم بهتز از اینه ک کل عمرت با یادآوری چند لحظه بسوزونی بره و هیچ وقت نفهمی دور و برت چی گذشت فقط و فقط همون مرور کنی و زندگی کنی ...

در گذرگاه زمان خیمه شب بازی دهر روز ها با همه تلخی و شیرینی خود میگذرند عشق ها می میرند رنگ ها رنگ دگر میگیرند و فقط خاطره هاست که چه تلخ و چه شیرین دست ناخورده به جا می مانند ...
نمیشه جدی بشه اصلا نمیشه هیچ راهی نیست

متاهلین هردو؟ یا یکیتون؟

و هیچ ذوقی برای زندگی..🪐 | هر عقیده ای لزوما قابل احترام نیست.🦄 یه روزی میرم✈و از ایران و ایرانی جماعت دور میشم•~• | ‏دارم میرم/: ولی با یه ایرانی میرم😑