2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم تازه ۳ کیلو کم کردم 

ولی خیلیییی ناراحتم با وجود رژیم و ورزش امروز سایز شگمم از قبلم بیشتر بود

تغییر از کاربری که روزی صدتا تاپیک میزد و غر میزد به یه دختر آروم و بی سر صدا😁😂
وای گلم میدونم سخته منم تازه از ماه رمضون شروع کردم تا الان ۵ کیلو اومدم پایین .شما چ کار کردی از کا ...

من رژیم سخت ابپز ترک شکر نمک شیرینی جات روغن کردم ۷ ماه ورزشم فقط طناب زدن و پروانه بود چون کالری سوزیش بالاست از کره بادوم زمینی  میوه  و چای دارچین استفاده کردم زحمت زیاد کشیدم الان خودمو میبینم لذت میبرم واقعا ارزش داره

گناه ادم ظلم پذیر بیشتر از ادمه ظالمه
منم تازه ۳ کیلو کم کردم  ولی خیلیییی ناراحتم با وجود رژیم و ورزش امروز سایز شگمم از قبلم بیشتر ...

شاید داری عضله سوزی می کنی حواست باشه از راه اشتب وزن کم نکنی چربی ها بمونه سر جاش .عضه هات اب بشه این بد ترین چیزه بدن شل میشه 

آرمی بی تی اس .دانشجو ادبیات
من یک ساعت قبل از ورزش می خورم متابولیسم بدنمو میبره بالا بدنم عین ماشین داغ میشه گر میگیره

غذا کم بخور.هله و هوله نخور.ورزش کن.اب زیاد بخور

دختر خوبی باش استرس نداشته باش زود وزنت پایین میاد

غذا کم بخور.هله و هوله نخور.ورزش کن.اب زیاد بخور دختر خوبی باش استرس نداشته باش زود وزنت پایین میاد

وای چقد حرفت بهم ارامش داد ممنونم دوستم 😘🌷

آرمی بی تی اس .دانشجو ادبیات