2777
2789
عنوان

بیخوابی نوزاد

505 بازدید | 15 پست

سلام دوستان مسخواستم بدونم بیخوابی و گریع شبانه نوزاد دقیق چند ماهگی تموم میشع 

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲

دقیق نمیتونم بگم.ولی دختر من دوماه کامل شبا گریه میکرد همش بغلمون سرپا میخوابوندیمش.تا میزاشتیم زمین گریه میکرد..بعدش دیگه گریه نکرد راحت میخوابید

در نهایت دختری که قدرشو ندونستی...عشق خودشو پس میگیره و به خودش میده،،و یک روزی،یک نفر بهتر از تو،دوستش خواهد داشت...به هرشیوه ای که تو نتونستی!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چهار ماه به بالا خوابشون بهتر میشه واز شش ماه به بعد شیر شبو بگیری عالی میشه

خدایا یه نی نی تپل و سالم قسمت همه ارزومنداش بکن پسر کوچولوی منم واسم نگهدار😍😍😍خدایا گله دارم از زمینو زمانت از دلم که هر روز میشکنه و هیچ مرحمی براش پیدا نمیکنم دلم میسوزه واسه مادری که بادردو دلام موهاش سفید شده واسه پدری که هر روز به غماش اضافه میکنم خدایا کمکم کن واسم دعا کنین محتاج دعاهاتونم😢

۴ ماهگی کولیک تموم میشه ولی اگر ۶ ماهگی از شیر شب گرفتی شبا می‌خوابه وگرنه تا وقتی شیر میخوره شبا واسه شیر بیدار میشه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
دقیق نمیتونم بگم.ولی دختر من دوماه کامل شبا گریه میکرد همش بغلمون سرپا میخوابوندیمش.تا میزاشتیم زمین ...

خدا از دهنت بشنوه واسه دختر منم همین بشع الهی

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲
چهار ماه به بالا خوابشون بهتر میشه واز شش ماه به بعد شیر شبو بگیری عالی میشه

بعضیا میگن ۴ ماه ۶ ماه آدم میترسع

بعضیا میگن ۴ ماه ۶ ماه آدم میترسع

وا چخبره..زبونم لال مریضی خاصی نداره ک نتونه اروم شه..بچه ی عادی و سالم فوقش یکی دوماهی شبا نمیتونن بخوابن بدخوابن.بعد اون درس میشه انشالله نگران نباش خودتم ناراحت نکن..

در نهایت دختری که قدرشو ندونستی...عشق خودشو پس میگیره و به خودش میده،،و یک روزی،یک نفر بهتر از تو،دوستش خواهد داشت...به هرشیوه ای که تو نتونستی!
وا چخبره..زبونم لال مریضی خاصی نداره ک نتونه اروم شه..بچه ی عادی و سالم فوقش یکی دوماهی شبا نمیتونن ...

ممنونم عزیزدلم الهی آمین عزیزم ۲ شبه تب کردم از بی خوابی دعا کن کوچولوم آروم بخوابه شبا

ممنونم عزیزدلم الهی آمین عزیزم ۲ شبه تب کردم از بی خوابی دعا کن کوچولوم آروم بخوابه شبا

انشالله اروم میخوابه.از طرف من بوسش کن ..کسی نیس پیشت ک شیفتی نگهشدارین.وگرنه تنهایی خیلی سختت میشه..