2777
2789
عنوان

بیبی چکم مثبته ینی؟!🙈😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1065 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارک عزیزم❤

تو این حال خوبت برای هم منتظرا دعا کن 

گفته بودم چون تو بیایی غم دل با تو بگویم ...چ بگویم بیرون رود از دل غم چون تو بیایی....🤱 خیلی وقته منتظرتم مادر بیا و از چشم انتظاریی طولانی منو دربیار بیا عزیز مادر تا خاطرات روزهای تلخم رو برایت بخوانم 😥 دیگه از دکتر از آمپول از غربت متنفر شده ام مادر ببین برای داشتنت چطور هر دردی و هر ملامت و نگاه سنیگینی رو تحمل میکنم 😔  خدا رو چه دیدی شاید روزی ورق برگشت ....باور میکنی برای داشتنت ثانیه ایی هم نشده که نگم خدایا حتی که تو سرنوشتم نوشتی عقیم به رحمانییتت قسمت میدم تعغیر بده سرنوشتمو ..🤲 خدایا به حق مادران شهدا دل مادرمو شاد کن چندین ساله داره پا به پای من زجر میکشه دیگه پیر شده از غصه من ... ان شاالله به حق بی بی حضرت زهرا(س) هیچ خونه ایی در انتظار فرزند نباشه دامن همه منتظرا سبز شه  ..آمین 🤰🤲 برای مادر شدنم از ته دلت دعا کن 😍

عزیزم مثبته خدارو شکر😍ولی تاپیک 10/2ذاشته بودی خوندم خیلی دلم گرفت اشکم دراومد 😥😥😥خدا رو هزاران بار شکر ک ب مراد دلت رسیدی قشنگم واسه من خیلی دعا کن گلم سخت محتاجم🤤🤤💜

واییییییی خیلی ذوققققق کردممممم🥺🥺🥺😍😍😍مبارکههههعع مامان خانم😍😍🤩🤩💥💥🥳🥳🥳🥳

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃
اره اون مثبت کاذب بود فرداش افتاده بود ی هاله خیلی کمرنگ اما این سریع افتاد فردا دوباره تست میدم

یعنی ماها بعدی پری شدی؟

من برای دخترم همینطور شد اولش منفی بود بعدش مثبت شد 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے...
عزیزم مثبته خدارو شکر😍ولی تاپیک 10/2ذاشته بودی خوندم خیلی دلم گرفت اشکم دراومد 😥😥😥خدا رو هزاران ...

قربونت بشم عزیزم

تا صدا قلبش نشنوم باورم نمیشه چون سابقه سقط داشتم

قربونت بشم عزیزم تا صدا قلبش نشنوم باورم نمیشه چون سابقه سقط داشتم

الهی بمیرم برا دلت ک خبر دارم چ حالی هستی عزیزمممم💔نگران نباش من امشب از ته دلم برات دعاکردم از حصرت ام البنین خواستم قسمش دادم ب دستای قطع شده پسرش قمربنی هاشم دلت شاد شه نگرانیت رفع شه💜🤤

الهی بمیرم برا دلت ک خبر دارم چ حالی هستی عزیزمممم💔نگران نباش من امشب از ته دلم برات دعاکردم از حصر ...

قربوووون دل مهربونتتت بشم عزیزدلم🥺😍⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩

خدا به اندازه دل پاکت بهت ببخشه گلم💜💜💜💜