2777
2789

سلام دوستان شوهرم منو خیلی دوست داره اما به شدت خودخواه و خود رای هست یعنی یک نظری اگر بده و من مخالف اون نظر داشته باشم هی میگه چرا گوش نکردی خیلی وقتا نظرای بی خود میده یعنی اصلا منطقی نیست حرفش ولی میگه و باید من گوش کنم مثلا همین چند وقت پیش؛

من و جاریم از یک شهر دیگه هستیم و مادر جاریم اومده بود خونش شوهر گفت که دعوتشون کن اخه من چرا باید کسی رو که کلا یکبار منو پاگشا کرده دعوت کنم خونم اونم تو شرایطی که پنجشنبه و جمعه مسافرت بودم شنبه اومدم بعد میگه باید یا شنبه یا یکشنه دعوت میکردی....من اصلا به دلم نبود اخه چرا باید دعوتشون کنم؟بهش میگم میگه این از معرفت و مهربونی هست اقا من اینجور مهربونی رو دوست ندارم 

از اون روز این دفعه چهارمه میگه اخرم گفت من اشتباه کردم به نظر تو گوش دادم اصلا نباید به نظر زن گوش داد این حرف ازش خیلی عجیب بود بهش گفتم نمیدونم فازت چیه ولی خودت میدونی داری چرت میگی....

یا مثلا میگم من دوست ندارم هر هفته پنجشنبه و جمعه ها رو با خانوادت یا دوستامون باشیم دلم میخواد گاهی تنهایی باشم اما یکجوری میچینه که بلاخره برنامه دوتاییمون خراب بشه اخرم میگه تو خیلی از اجتماع به دوری....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهرت مهمون دوسته دقیقا بر عکس شما  منم از مهمون بدم میاد چون خسته میشم ولی مهمونی رفتن دوست د ...

من مهمونی میدم ولی اخه هر ادمی که از راه رسید رو ادم دعوت نمیکنه بیاد خونش که

منم یه سری شوهرم سر خود مهمون دعوت کرد جیگرشو دراوردم چون من اصلا موقعیت نداشتم خودش خونه رو برام تمیز کرد و کباب درست کرد منم فقط سالاد و برنج پختم شوهر منم خیلی خود رای و خودخواهه...اینکه نزاری اصلا دعوت نکنه خب نمیشه دعوت میکردی به نعفت هم بود زبونت دراز بود روش که برات هر کاری گفتی انجام بده