2777
2789
عنوان

تروخدا هرکسی که لوزه داره بیاد

161 بازدید | 32 پست

سلام دوستان من لوزه دارم حالا کرونا هم گرفتم 

گوشام درد می‌کنه گلودرد هم دارم یه ذره شنواییم از امروز صبح ایراد پیدا کرده یعنی منظورم اینه گوشام کیپ شده و درد می‌کنه امکان داره از لوزه هام باشه یا بخاطر کروناس؟

و اینکه کسی چیزی راجب عملش میدونه؟راسته که آدمو چاق می‌کنه و صدا روهم عوض میکنه؟

زیرهجده سال رو کاری ندارم کسایی که به بلوغ ذهنی نرسیدن چه چهارده پونزده ساله چه سی چهل ساله ریپ نزنین  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صدا رو عوض میکنه ولی آدمو چاق نمیکنه

سه روزه التهاب لوزه ات خوب میشه 

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁

به خاطر کروناست

گلو درد و گوش درد هم از عفونتع برین دکتر سوزن بهتون میزنن پلی سیلینی چیزی ی قطره هم برا گوش میده ک از کیپی در بیاد ی شربت هم میده میگع قرقره کن و قورتش بده

در مورد عمل لوره هم هبچکدوم اینا ورست نیست نمونه اش دوستمو دختر عموم ک عمل کردن و هیچ اتفاقی براسون نیافتاد

من عمل کردم  چاق نشدم لاغر هم شدم  صدام هم یکم نازک تر شده قشنگ شده

اگه لاغریه که خداروشکر چندکیلو کم کردی؟😁

میترسم عمل کنم دارم بهش فک میکنم هجده سالگی برم سراغش چون میگن درگیریش و دردش فقط تا دو هفته اس

بعد خود عمل خیلی درد نداشت؟منظورم بیهوشی و...؟

زیرهجده سال رو کاری ندارم کسایی که به بلوغ ذهنی نرسیدن چه چهارده پونزده ساله چه سی چهل ساله ریپ نزنین  
ن اون مال کرونامنم لوزه دارم همنجوری شدم ابجیم لوزه نداشت همین حالوداشت

چقدر بعد خوب شد گوشات؟

اخه من کم کم دارم خوب میشم فقط گلودرد و گوش درد دارم 

اگه لاغریه که خداروشکر چندکیلو کم کردی؟😁 میترسم عمل کنم دارم بهش فک میکنم هجده سالگی برم سراغش چون ...

لاغر شدم چون یه هفته نشد غذا بخورم

۶۵ بودم شدم ۶۰ الان ۶۲ ام 

هر چی تو سن پایین تر بری بهتره 

بعد از عمل من دهنم سرویس شد از درد خیلی بد بود نشسته بودم رو تخت گریه می‌کردم 😂 بیهوشی هم اوکی بود 

تو ریکاوری هم موقع به هوش اومدن گریه میکردم

به خاطر کروناست گلو درد و گوش درد هم از عفونتع برین دکتر سوزن بهتون میزنن پلی سیلینی چیزی ی قطره هم ...

آها ممنون خیالم راحت شد