2777
2789
عنوان

ضخیم بودن دیواره قلب دخترم

5366 بازدید | 16 پست

سلام 

کسی اطلاعی داره؟

خطرناکه؟

امروز بردمش فوق تخصص قلب کودکان،گفتش خداروشکر دریچه ها وچندتااصطلاح دیگه گفت  خوبن و نوارشم خوبه ی خورده دیواره قلبش ضخیمه ک ب مرور  وبادارو خوبش میکنیم

شِفای عاجل تمام بیماران

علائمش چی بود خدا شفای عاجل بده عزیزم

خدایا یه نی نی تپل و سالم قسمت همه ارزومنداش بکن پسر کوچولوی منم واسم نگهدار😍😍😍خدایا گله دارم از زمینو زمانت از دلم که هر روز میشکنه و هیچ مرحمی براش پیدا نمیکنم دلم میسوزه واسه مادری که بادردو دلام موهاش سفید شده واسه پدری که هر روز به غماش اضافه میکنم خدایا کمکم کن واسم دعا کنین محتاج دعاهاتونم😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علائمش چی بود خدا شفای عاجل بده عزیزم

فدات شم

والله یکماهیه احساس می کردم نفس کم میاره خودشم گاهی اوقات میگفت احساس میکنم دورسینم روسری بستن یا زنجیرشودرمیاورد میگفت خفم میکنه

شِفای عاجل تمام بیماران

نگران نباش درست میشه فقط باید تحت درمان باشه

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
فدات شم والله یکماهیه احساس می کردم نفس کم میاره خودشم گاهی اوقات میگفت احساس میکنم دورسینم روسری ب ...

انشاالله چیزمهمی نیست وبه احترام اینماه عزیزهمون یکماهه خوب میشه❤

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
منم شادوشنگول اومدم خونه گفتم که دکتراینجوری گفته ،قیافه ی همه تو هم رفت و دمغ شدن منم رفتم نت سرچ ...

عزیزم اصلا اینترنت سرچ نکن، ی سرما خوردگی ساده رو تبدیل میکنه به بدترین مریضی

وقتی دکتر اون حرف رو زده ، قبول کن مشکلی نیست

هرچه کنی به خود کنی    گر همه خوب و بد کنی
منم شادوشنگول اومدم خونه گفتم که دکتراینجوری گفته ،قیافه ی همه تو هم رفت و دمغ شدن منم رفتم نت سرچ ...

عزیز دلم  وقتی فوق تخصص کودکان بهت میگه چیزی نیست دیگه نه خودت استرس داشته باش نه بچتو استرس بده همه توکلت به خدا باشه که زود زود نازنازیت خوب شه

خدایا یه نی نی تپل و سالم قسمت همه ارزومنداش بکن پسر کوچولوی منم واسم نگهدار😍😍😍خدایا گله دارم از زمینو زمانت از دلم که هر روز میشکنه و هیچ مرحمی براش پیدا نمیکنم دلم میسوزه واسه مادری که بادردو دلام موهاش سفید شده واسه پدری که هر روز به غماش اضافه میکنم خدایا کمکم کن واسم دعا کنین محتاج دعاهاتونم😢

اصلا به حرف نت توجه نکن اونا ی چیزی کلی میگن مطمئن باش دکتر باهات رودربایستی که نداشته اگر موردی بود بهت میگفت وقتی امیدوار و اوکی داده یعنی همه چیز مرتبه توکلت به خدا انشاءالله خدا بهش سلامتی کامل بده

دیواره ضخیم باشه هم خون رو با فشار زیاد پخش میکنه 

و اینکه راجب بیماری ها تو نت سرچ نکنین نت وخیم ترین حالتو میگه و به کار ما نمیاد اونا تحقیقاتی هستن که پزشکا برای هم نوشتن نه برا مردم عادی 

وقتی دکتر گفته خوب میشه پس تمومه خوب میشه