2777
2789

عصر همسرم تماس گرفت ک آماده شو یه سر بریم منزل مامانم بعد من میریم باشگاه شماهم برو روضه منم گفتم اوکی وقتی همسرم اومد دنبالم بین راه گفت که جاریم یه رشته آش گذاشته بپزن و مادرشوهرم رفته اونجا و چون میدونستن من آش دوست ندارم زنگم نزدن منم گفتم اوکیه  و رفتیم منزل مادرشوهرم همسرم لباس های کارش و عوض کنه و بریم که همسرم گفت چون برادرش منزل نو رفته یه جعبه شیرینی بگیریم و یه سر بریم اونجا من اول گفتم به همسرم ک من با شما رفتم با شماهم برمیگردم بعد شوهرم هی اصرار کرد که ن بمون اونجا من بعد باشگاه میام و این حرف ها بعد من از همسرم پرسیدم فقط مامان اونجان همسرم گفت بله مامان و خاله هستن بین راه تا منزل برادرشوهرم به همسرم گفتم من لباس هام مناسب نیست ولی خودش گفت خوبه(من آدم حساسی رو ظاهرم هستم و چون عقد هم هستم اصلا دوست ندارم بد ظاهر بشم و یک شلوار و مانتو و روسری مشکی پوشیده بودم )خلاصه رسیدیم اونجا و دیدم به به خواهر ها و مادر جاریم هم که با من فامیل هستن اونجا هستن یه حدود یکساعت رو نشستیم و به همسرم گفتم منم باهات میام اینجا راحت نیستم همسرم قبول نکرد یعنی قشنگ از من اصرار بود از همسرم انکار که بمون و من زود دوباره میایم و این حرفا از وقتی که همسرم رفته یکساعتی میشه که قشنگ خون خونمو داره میخوره

حتی از مادرشوهرم عصبانی هستم چطور خودشون تیپ زده باکلاس اومده بودن بعد یه کلمه به همسرم نگفته بودن‌اینجا مهمان هست

میوتی میم🐈یه تعلیقی بیچاره😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولا که الان محرم هست و باید مشکی بپوشی دیگه مگه چی قرار بود بپوشی دوما خودت وقتی قرار بود بری پیش م ...

عزیزم جنبه ی مادرشوهرم با کس دیگه ای فرق می‌کرد بعدشم من اصلا قرار نبود اونجا حتی چادرم و بردارم فقط قرار بود همسرم لباسش و عوض کنه و بریم

از اول کارت اشتباه بوده که رفتی،وقتی بهت نگفتن چرا بری؟؟؟

ایندفه رفتی دفه بعد نبینم بدون دعوت بری😁

شوهرتم بدبخ چیزی نگفته که فکر کرده اینجا باشی شاید بهت خوش بگذره ، زیاد به این توجه ندارن که تو بهت خوش میگذره یا نه حرف و فکر خودشونه دیگه

به نظرم نه عزیزم چرا خونه مادرشوهرت به قول خودت مثل همیشت نرفتی ؟

ممن مثل همیشه رفتم ولی شما تصور کن بری تو جمعی که همه رنگارنگ لباس مجلسی پوشیدن اونوقت شما لباس معمولی پوشیده باشی

از اول کارت اشتباه بوده که رفتی،وقتی بهت نگفتن چرا بری؟؟؟ ایندفه رفتی دفه بعد نبینم بدون دعوت بری😁 ...

ممیخوام شب با همسرم صحبت کنم واقعا اشتباه اول و آخر از من بود که رفتم.....